siemka mam corse A zastanawiam się co wsadzić żeby naprawde głóśno grało . Podpowiedzcie jaki wzmak,woofer i głosniki warto kupic. na granie moge zainwestowac 2tys i powiedzcie czy musze kupic kondensator??
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
1wzmacniacz Boshmana
glosniczki Lanzara, JBL
przod dzielony JBL
to jest wybitne2 x zestawy odseparowane
pomyłkasoczycie miesiście i fajnie
ale jakosc tam zerowa więc na przód to on marny na suba owszem może być głośny.Ten wzmacnaicz Boshmana urzywa wiele ludzi startujacych w DBdrag, i ma znakomite opinie (2x 540W za 540 zl to jest cos).
to głupie wydać na dwa zestawy, nie lepiej kupić jednen lepszy? aaa.. bo ja fanem techno nie jestem..Zmieszczenie 2 zestawow odseparowanych w drzwiach nie jest problemem (panele), a napewno zagra to glosno, (tymbardziej w malym autku) przegladnij sobie konstrukcje fanow techno, 2 midbasy w drzwiach to juz standard.
no to jeszcze sie w moim zestawie znajdzie pare stówek na browara przy montowaniu do obalenia z tych dwóch kafliNie wliczalem radia w cene bo bylo napisane ze chodzi o wzmaki i glosniki.
nie wiem czy dobrze zrozumiałeś intencje autora, bo jednak jakiś poziom jakosci musi być zachowany.. chyba ze ma charczeć trzeszczeć i tylko walić to Twój zestaw jest ok..Pozatym jesli ktos chce miec glosno to nie patrze na jakosc tylko SPL, a JBL w swoich odseparowanych ma najwyzsze w danych przedzialach cenowych.
czysciej i na tym samym poziomie głośnosci.. może suba większego bym dał.. jeśli już ma być tak bardziej łupiąco-wieśniacko..Zestaw Magika jest o klase albo dwie jakosciowo lepszy od tego tego co zaproponowalem, ale czy zagra glosniej? watpie.
umberto napisał:Przód powerbass,tył jak wyżej.Zero jakości ale głosno będzie na bank.