• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jaki subwoofer i wzmacniacz??

Reakcji
0
Witam!

Troche kaski uzbierałem i nie zamieżam więcej zbierać. Tak więc mam 700zł i chciałbym zapytac co za to moge kupić. Jaki subwoofer+wzmacniacz. Ma to grać w golfie 2. Zastanawiałem się nad jakims magnacikiem albo jbl, ale czy sie zmieszcze w tym przedziale cenowym??

Z góry wszystkim dziękuję.

Za taką kase carpower 1502 na wzmaka i zostaje ze 200-300zł na głośnik. najlepiej 10-12 cali, może być AP od stxa, może być jakiś AXX z ravelanda, wybór jest spory.

Nie na temat...
Świetny podpis :lol: :lol: :lol: :lol:

Efekt chyba jest dość oczywisty...golf II i no bas no fan=ma byc wielkie bum :D Opcja z axx1212 bedzie chyba najlepsza...

dość miło gra, nie za szybko ,ale za to nisko, przyjemny głośnik, ale niestety coraz trudniej go dostać.

Shiver napisał:
no bas no fan=ma byc wielkie bum
http://ling.pl/index.jsp ,tzn:
fan [WYMOWA: From the Merriam-Webster Online Dictionary at www.Merriam-Webster.com]

n C 1. wachlarz. 2. (ventilator)wentylator.
vt wachlować:to ~ oneself wachlować się; the breeze ~ned our faces wietrzyk owiewał nam twarze.
vi to ~ out rozkładać się półkoliście.
Jeśli już to fun... Widać wiele nam do europy brakuje :)

posiadam alxa 122sp w 50l b-r strojone na 36Hz. Głośnik jak na tą półkę cenową robi swoje. Gra całkiem szybko i dynamicznie. Potrafi rzucić mięsem przy muzie typu HH. Ja zasilam go Signatem ROM2 (350 RMS w mostku). Aktualnie głośnik bedę sprzedawał bo dorwałem Visatona Blizzard BZ 300 w dobrej cenie.

a nie lepiej bedzie jak sam zbudujesz skrzynke?? bedziesz mial wklad wlasny i satysfakcje ze dales Mu produkt znacznie lepszej jakosci niz te sklepowe skrzynki

a zrobienie skrzynki to jakies 4-6 godzin w zaleznosci od stopnia skomplikowania oraz wykonczenia (wliczajac zakup plyt)

przynajmniej bedzie latwo sie go pozbyc... wzmak moze byc a skrzynke zmienisz na cos lepszego za max rok

Ja proponuje bsw 12" + cp602
W golfie II sprawdza sie wysmienicie :)

Powrót