• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jaki subwoofer polecicie do STX F-200 n ?

Reakcji
0
Tak jak w tytule jaki subwoofer do tych kolumn ?? Słucham muzyki klubowej (czyli poprzerabiane kawałki radiowe) i Energy Mix 2000. Pieniądze jakie chcę przeznaczyć na ten subwoofer to max 600zł. Subwoofer będzie grał w pokoju ze skośnym sufitem z jeden strony, metraż pokoju 12m2. Kolumny STX F-200 n są wystarczająco głośne dla mnie lecz basu jest zbyt mało jak dla mnie, wiem że to wina małego pokoju bo gdy je przestawiłem do salonu 37m2 było idealnie basu wystarczająco ale niestety pokuj mam taki jaki mam i prędko to sie nie zmieni więdz szukam jakiegoś rozwiązania.

nad tym myślałeś STX S-200 n?
dobra propozycja dla zwykego uzytkownika, ale...

Słucham muzyki klubowej (czyli poprzerabiane kawałki radiowe) i Energy Mix 2000
czyli pewnie ma basem napier... a nie tylko uzupelniac pasmo

http://stx.pl/sw-stx-12-2-500-2x4-f-s-pp.html ja bym bral to. cewki w 2r zeby latwiej to zasilic. 250-350w i bedzie miodzio ;)
zalecana obudowa b-r 45 litrow bedzie OK
jak za duze to mniejszy model. basu niewiele mniej a obudowa mniejsza

zbig 3,0 - na tego mam ochote i bede go robil dla siebie
zobacz n-mosfet
holtony sa tez bardzo popularne

Powrót