• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jaki wzmacniacz ???

Reakcji
0
Czesc!!! Znacie jakies wzmacniacze samochodowe w przedziale 300 - 500 zł mające około 250 - 300 W w RMS na jeden kanal?

RzEsKi_STG, tylko ciekawe ile on ma faktycznie RMS-u bo w manual nigdy nie uwierze po porównaniu słuchowym.Na moje ucho jak odda 100W bez słyszalnych zniekształceń to jest dobry.Jako odnośnik mój audison SRx2 2x65W.

No ja mam w samochodzie Alfreda MF - 2s (189zł na Allegro) ma na wyjściu po zmostkowaniu 100W RMS i bardzo ładnie chodzi. Tak więc myśle że RB - 4s odda trochę więcej a w tej cenie to się opłaca (250 zł na Allegro)

Za taka kase to nie widze innego rozwiazania jak Blaupunkt GTA2000 lub GTA2100 w mostku 1x160RMS ( sprawdzone ). Nic lepszego sie nie da kupic za taka kase. Tylko zadnego alfreda nie kupuj przypadkiem.

Powrót