• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jaki wzmacniacz???

Reakcji
0
Cześć. Mam mał prodlem. Kupiłem suba Dibeisi DBS-N1019 500W i nie wiem do czego mam go podłączyć? Pomocy!!

to sie teraz martw.........

kupiles gowno wiec jak mamy ci teraz pomoc

a podlaczyc mozesz do wzmacniacza a wzmacniacz do radia

nawet nie powiedziales ile masz kasy na wzmaka tutaj wrozek nie ma

moze byc za 400zl wzmacniacz lub 450zl nawet ?? naprawde dobry przyszlosciowy jak bys zmienial glosnik kiedys

jak narazie takich zasobów finansowych nie posiadam. a co by mi dobrze zagralo w ciwicu (chodzi mi o suba tube itp.). jest tam mikroskopijny bagaznik ok 200l. chodzi mi o to zeby było głosno i w miare czysto.a to radyjko tez jest na sprzedarz?

Czysto? Z dibelsi czy jak to sie tam pisze? Trzeba bylo najpierw wejsc na forum a potem kupowac....
Najpierw piszesz ze cena nie gra roli a za chwile ze 400zł to za duzo. Chlopie zastanow sie. Poszukaj wzmakow Carpower - tanie i dobre. A jak nei to czegos uzywanego z Balupunkta.

I tak PS. 500W to na pewno nie ma.

napisałem ze cena nie gra roli bo nie mam zamiaru kupować wzmacniacza teraz tylko za jakies 2-3 miechy a wisnia czy jak mu tam chce sprzedac PILNIE swoj wzmacniacz. A 500W to to na pewno nie ma. Mam juz nowa alternatywe. To gówno sprzedaje i inwestuje najpierw w porządny bufer (chyba JBL) a dopiero potem w dobry wzmacniacz

porządny bufer (chyba JBL)

ROTFL chyba sobie jaja z nas robisz...

powiedz lepiej ile chcesz kasy na glosnik przeznaczyc to ci dobierzemy cos zebys nie mial pospolitego dresiarskiego sprzetu !!

po tym co usłyszałem na temat taniego sprzetu to na głośnik planuje wydać do 500 zł (chyba wystarczy) A na ten złom mam juz kupca. Szkoda ze strace na tym interesie 40 zł

pytam o to na zdjeciu. chyba ze miałes cos innego na myśli?

[ Dodano: 2006-01-14, 13:52 ]
chodzi mi o coś przyzwoitego. Myślałem ze chodzi ci o tem głośnik na zdjęciu. A jak nie to doj jakąś propozycje

Powrót