• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

jakie glosniki na przod do astry 2 do 500 zł??prosze o pomoc

Reakcji
0
Jakie glosniki byscie polecili? Radio alpine 9855r wzmak rodek 4100 skrzynia re 10" obecnie na przodzie mam soundstream ls60c, To bardzo mocne glosniki , ale juz ich dzwięk mi sie znudzili brak midbasow, potrzebuje czegos z wyraznym i dosc szybkim srednim basem i takim naturalnym dzwiekiem, najlepiej a membranka papierową
pozdrawiam

Żadnego gotowego (nowego) zestawu w tej cenie godnego uwagi nie znajdziesz. Masz możliwość pójścia w aktywke i nad tym bym myślał na Twoim miejscu.

i potrzebuje czegos z wyraznym i dosc szybkim srednim basem i takim naturalnym dzwiekiem, najlepiej a membranka papierową
pozdrawiam

Z nowych to raczej nic ciekawego w tej cenie nie znajdziesz,ale z używek widziałem na alledrogo zestaw helix esprit 136,który spełni twe oczekiwania.

Powrót