• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jakie Glosniki

Reakcji
0
witam prosze was bardzo o doradzenie mi jakie glosniki lepiej zamontowac do samochodu aby dawaly efektowny bass a zeby mnie nie zawiele to kosztowalo bo nie mam zbytnio pieniedzy radyjko mam blaupunkt melbourne sd27 ! pomuscie mi prosze

to nie za wiele to ile? 200zl masz? jak nie to trzeba kombinowac :???:
za 200zl masz helix blue

ooo

ooo

Pawel S. napisał:
to nie za wiele to ile? 200zl masz? jak nie to trzeba kombinowac :???:
za 200zl masz helix blue
siemanko sorki ze nie pisalem wczoraj ale rozwalil mi sie net wiem ze to strasznie malo ale nie mam narazie z kat zkabinowac wiecej ! :cry: no a chce zeby cos ciekawie gralo bo mam tylko male glosniki standardowe w przodzie a chce cos na pole
odp :!:

krzyhoo9 napisał:
kopec777 napisał:
jakie glosniki lepiej zamontowac do samochodu aby dawaly efektowny bass

a masz jakieś maty w drzwiach czy coś? co to za auto?

mam mam wygluszylem je pianka a autko to golfik II lekko tuningowany a ludzie mi proponuja helixa dark blue co o tym myslice ? :?: bo ja zamierzalem kupic jakes alpine albo blaupunkt glosniki

kopec777, pytamy juz 3 raz - ILE MASZ KASY?
kopec777 napisał:
ludzie mi proponuja helixa dark blue co o tym myslice ? bo ja zamierzalem kupic jakes alpine albo blaupunkt glosniki
no i maja racje. biez helixy. BP to tylko wzmacniacze a alpinki tylko radia i wysoka polka :P
jak masz kase to mozesz rowniez skusic sie na peerlessa lub vife :P

Powrót