• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jakie radio do 200zł na CD(używane)

Reakcji
0
Witam!
Potrzebuję do swej "furmanki" radia na CD. Nie potrzebuję takich bajerów jak mp3, gdyż jest to zbędne. Myślałem o kupnie radia sony CDX-3900R lub CDX-4000R. Słyszałem jak to gra i bardzo mi się podobał dźwięk. Z tego co wiem to w nowszych modelach padają lasery. Może zaproponujecie jakiś inny tani model nie koniecznie formy sony. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam!

Sorry co do Sony to teraz nie robią rewelacyjnego sprzętu ale mój ojciec ma s2000c (podstawowy model, zero bajerów) i nie siada mu laser a lata na zwykłych cd-r za 80gr.
rewelacji nie ma z dźwiękiem ale jakoś da się to przeżyć...
Jako pierwsze radio bym szukał coś jak najnowszego i firmówkę (nie jakieś first dalco...).

nigdy w zyciu... s2000 mialem 2 sztuki i tak szybko jak je kupilem na allegro tak szybko je sprzedalem w srod ludzi... przecierz ten dzwiek jest taki kolorowany...

Kudłaty, nowe clariony mają strasznie lipne lasery,
u znajomego w 268 o ile dobrze pamiętam po roku już się kaszani...

hmm ale 24 miesiace gwarancji masz... wydatek 130pln na rok to nic strasznego zakladajac ze popsulo by sie zaraz po 2 latach... moze lipny egzemplarz sie trafil twojemu koledze kolezanka ma w pandzie jakiegos taniego clariona na mp3 i jezdzi i nie nazeka

No dzieki Panowie za podpowiedzi, ale kupilem soniacza. nie jest to nowy model, lasery w nich chyba szybko nie siadają skoro jeszcze działa;). a oto mój wybraniec

dzieki jeszcze raz i pozdrawiam!

michone napisał:
za 200-250 mozesz juz kupic alpinke...
ciagle proponujesz alpinki... to moze podasz jakies konkretne modele w tym przedziale cenowym?? bo ja jakos niemam zbyt wielkiegodoswiadczenia z radiami...

Kudłaty, ja kupiłem tanie JVC KD G322 bodajże i nie jest nawet takie złe :P
Pozatym nie slyszałem żeby komuś trafił się lipny JVC z tej serii...

Pastor, imho lipe kupiłeś...

Alpine CDE-9801R napewno ten :) nie zalatuje chinszczyzna nie jest podbarwione i jest ze starszej serii bo te nowe to takie juz troche dresiarskie sa szczegolnie lowe endowe modele

Powrót