Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
aryan napisał:clarion, alpine
lub nakamichi
sparco napisał:Radyjko powinno miec basik, nie planuje raczej (narazie) suba wiec niskie tony powinny byc słyszane.
Niewiem ................ja bym polemizował :wink: :smile: .Dałbym 50% do 50% (UZASADNIENIE MAM TAKIE IZ ZMIENIŁEM RADIO Z FORD 5000 NA NAKAMICHI 35Z I EFEKT JEST TAKI JAKBYM GŁOŚNIKI O KLASE WYŻSZE WSTAWIŁ ->czego narazie nie robiłem:smileTatoTurbo napisał:70% brzmienia to glosniki.
http://www.allegro.pl/item142693749_jvc_kd_sh_909r.htmlsparco napisał:A czy jest cos w miare dobrego z JVC? Narazie nie stac mnie na drogie radia.
no a drugie 70% to radioTatoTurbo napisał:70% brzmienia to glosniki.
ale wtedy gdy wybieramy pomiędzy nie-tanimi głośnikami.takero napisał:jeśli chodzi o tanie (ale bez firm typu medion) radia to nawet 90% brzmienia to głośniki , a tylko 10% radio.
przepraszam ale porównywanie jvc modeli KD-SH 55r ;77r {mp3 -99r i 909r} ->różnią sie nieznacznie funkcjami i dodatkowym wyjsciem na subwoofer) z safari to jakas pomyłka!!takero napisał:No i mówienie o tym że ten stosunek jest większy dając za przykład zamiane Safari 5 na JVC to chyba nieporozumienie
czy ja wiem...magik napisał:ale wtedy gdy wybieramy pomiędzy nie-tanimi głośnikami.