• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jakie tweeterki do samochodu za rozsadne pieniazki...???

Reakcji
0
jak w temacie jakie polecacie tweeterki do auta za w miare rozsadne pieniazki (do 50-60 zl) tzw "cykacze" i czy tweeterki Mac Audio sa warte swej ceny(75zl) ...

koło 40 mozna kupic Pyle a za 50-60 mozna trafić Alpine na allegro, osobiście wolałbym Alpine albo dołożyć i Hertza

Za taka kaske to nic ciekawego nie ma.Co byś nie wziął to i tak lipa.Hertz na wysokim jest taki sobie,żadna rewelka.Ja słyszałem ostatnio system z Utopia TN 51 Focala...
No dobra odjechałem troszki.
Pogrzebałem,pomyślałem i nic w tej cenie nie widze.Hertz?Chyba najlepsza alternatywa.Alpiny sie boje,radia niby oki ale głośniki-nie dotykam.
Ale może Magik coś wyczaruje?On jest nieźle obcykany:)

Nie łap się za takie, które są wmontowane seryjnie do samochodu. Mercedes czy nie mercedes.... ja miałem seryjne głośniczki i grały ładnie z seryjnym radiem, ale jak władowałem troszkę mocniejsze radio to głośniki padły. Co do Alpiny, mi się podoba ich dzwięk, raczej taki typowo do samochodu, zależy kto co lubi...

Powrót