• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

jest to cos warte??

No nie wiem nie wiem :) jesli ma 2x60W RMS to niekonieczine to samo.. chociaz i tak nie ma sie co pchac w to bo roznicy paru wat nie zauwazysz..

Totez ja sie nie upieram ze musi miec bo tego nie rozebralem zeby sprawdzic a ty rozebrales?

n_omyzs, czy to aby napewno ty piszesz z tego konta? :???:
bo wydaje mi sie jakbys "przyglupial" troche... :|
mam z 3szt podobnych wzmacniaczy w domu i mialem ich dziesiatki - tam ZAWSZE siedza scalaki zasilane napieciem z samochodzu bez jakiejkolwiek przetwornicy ;]
a mocy to moze oddac max 25W
UKA napisał:
to nie ma 2x60 RMS, chyba że przy 10%THD.
oj chyba przesadziles :P nawet przy takich znieksztalceniach to takiej mocy nie odda

to znów kiszka

kiedyś a/d/s miał świetne wzmacniacze

a teraz jeżeli to nie jest podróba

to psują wizerunek świetnej kiedyś firmy

dan124 napisał:
kiedyś a/d/s miał świetne wzmacniacze
To prawda. Mam jeden na sprzedaż. Konkretnie to model Power Plate100. :wink:

Z tanich wzmacniaczy to najlepiej kupić concorda lub roadstara. Oba te wzmacniacze mają koncówki mocy na dyskretach i normalną przetwornicę.

posiadam sonego xm 4525. gra bardzo przyzwoicie a kosztował o ile pamiętam jakieś 60 zł.ale niestety trzeba szukać i być cierpliwym.

Powrót