• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

JVC KD-G322 + JVC RM-RK50 = ?

Reakcji
0
pilot jest na podczerwien, a to radio (sam takie mam) to ma z tylu dodatkowy kabelek do podlaczenia pilota - lub tez czujnika podczerwieni. Wychodzi na to ze jesli w komplecie z tym pilotem jest dodakowo czujnik na kabelku to powinno smigac, zapytaj wiec sprzedawce czy takie cos jest w zestawie.

a pytanko jeszcze mam czy w twoim radyjku wystepuje take cos: jak jade sobie po rownej drodze i slucham muzy to czasami na pol sekundy przestaje grac muza i po chwili zaczyna , tak jakby sie na chwile cos rozlaczalo radyjko ma 2 dni wiec nie wiem czy to jakas wada czy tak te rdayjka maja ??

jakimi kablami masz podpiete,sluchasz muzy glosno czy cicho?
mi tak wzmak sie wylaczal jak mu dalem zacienkie kabelki.

kabelki sa grube pyle ( 60 zl ) ale wzmak jest pod basowke tylko a pod radyjko sa 4 glosniczki seryjne z autka, muzy slucham glosno, tylko ze muza przestaje grac w calym autku na ulamek sekundy i po chwili znow zaczyna

no niestety ale wzmaka sie uzywa tam gdzie chce a nie tylko od suba.
te kable masz do radia?

Sluchajcie ja juz nie mam sily moglby mi ktos powiedziec wkoncu jak to jest z tym pilocikiem, od 2h siedze na google i wszedzie pisze ze: Możliwość współpracy z fabrycznym sterowaniem audio. moje puytanko czy moglyby mi ktos przeslac jakis link gdzie bedzie pisalo ze ten pilot dzialac bedzie do mojego jvc z gory dzieki

Powrót