• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

JVC KD-G332 + BLAUPUNKT THA280 + ??? Wybór bassu

• Autor wątku Autor wątku IWO
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

IWO

Reakcji
0
Witam, posiadam zestaw jak w temacie. Chcę zrobić subwoofer najlepiej w skrzyni zamkniętej. Myślałem na głośnikiem JBL GT.4-12 lub PIONEER TS-W307 D4. Wzmacniacz ma te niby swoje 240W RMS przy 4 Ohmach i chciałbym wiedzieć czy któryś z tych głośników podoła? Chyba, że ktoś miałby dla mnie lepszą propozycję pod ten zestaw do ok. 250zł. Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam P.S. Samochód, w który to montuję to Honda Accord w ver. sedan.

odpowiedz na pytanie jaiej muzyki sluchasz?? bo jezeli sluchasz HH i chcesz poszpanowac po miescie/wioskach to te glosniki beda wystarczajace. ja niestety juz kilka glosnikow slyszalem i takie szpanowanie poprostu meczy

odpowiedz na pytanie jaiej muzyki sluchasz?? bo jezeli sluchasz HH i chcesz poszpanowac po miescie/wioskach to te glosniki beda wystarczajace. ja niestety juz kilka glosnikow slyszalem i takie szpanowanie poprostu meczy
Słucham główeni techno, nie interesuje mnie szpan, tylko szybki, niskoschodzący bass bez żadnych zamuleń...

jezeli niema mulic to glosniki wymienione przez ciebie odpadaja - podobno lanzar jest stosunkowo szybki ale nieslyszalem go...

najlepszy bedzie BSW lub MDS - niestety oba trudnodostepne w niskiej cenie. nowki koszt 250-300zl

Powrót