ja ostatnio mialem podobny problem to co nie co powiem

- zasilajace: chcialem i + i - puscic z akumulatora (wyczytalem ze tak jest lepiej, i tez tak mi sie wydawalo wczensiej

) ktos z forum mi doradzil zebym podjechal do hurtowni elektrycznej no i kupielm po 6 metrow niebieskiego i czarnego

miedzianego kabla 16mm kw po 8zł za metr.
- 2RCA/2RCA 5mkupilem w sklepie internetowym rms.pl za 32zł jesli dobrze pamietam firmy Prolink/Digital, raczej Digital niz Prolink

ale bardzo podobnie wyglada, sprzedawca mowil ze to to samo tylko pod inna firma produkowane, w zupelnosci by mi wystarczylo 3 m, teraz mam petle pod tylnym siedzeniem ;/ (puscilem przez srodek samochodu do bagaznika)
- remote - kupilem w hurtowni tam gdzie zasilajace - groszowe sprawy bo to zwykly cienki kabelek, moze ze 3 zł zaplacilem za to;
- oprawke chcialem kupic gdizes na miejscu, ale nigdzie w miescie nie bylo w zadnym elektroniku ;/, w jednym sklepie z Audio i caraudio dorwalem ostatnia sztuke czegos takieg:
http://allegro.pl/item186066404_oprawka_z_automatycznym_bezpiecznikiem.html za 25zł, tez 40A;
- glosnikowe kupilem tez w rms.pl 2X2,5 99,9% miedzi po 3,39 (jesli dobrze pamietam), kupilem 12 metrow (torche na zapas

) + do tweteerow kupilem 2X1,5 OFC po 4,70zł za metr, wzialem 2 metry tylko,
razem kable mnie wyszly ok 200zł, bralem z zapasami, jak dobrze sie pomierzy to trohce taniej wyjdzie