Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
zapomnialem ze mam go w mikrofonie do pomiarown_omyzs napisał:Te mikrofonowe/sygnalowe z podwojnym ekranem itd sa calkiem fajnie wykonane, szczegolnie ze mozna je niedrogo dostac
nie wszyscy o tym pamiętają.Michał K. napisał:Gra samopoczucie a nie kable, pamiętajmy![]()
zgadzam się w 100%. Trzeba po prostu znać granicę.dolphin123 napisał:roznica miedzy kablem za zlotowke a kablem za dyszke roznica jest... zarowno w glosnikowym jak i sygnalowym, ale roznica miedzy kablem za dyszke a za piec dyszek, chocbym nie wiem co nie dalo to odczuc roznicy... i tak mozna to powtarzac w kolko
bo to taki hi-end-owy wygląd :wink:dolphin123 napisał:spojrzenie na piękne końcówki i oplot..
ale jak kiedys sie przekonalem cewki graja :lol:kombo napisał:W to że kable grają raczej nie wierzę
to jest oczywiste. Kabel (a raczej przewód) ma indukcyjność, pojemność i rezystancję, a więc jest układem RLC, działa jak zwrotnica, filtr itp i różnice są, ale to generalnie wartości tak małe, że pomijalne. Bardziej liczy się ekranowanie żeby szumów i brumów nie zbierać i tu akurat słyszę różnicę po zmianie kabla analogowego na światłowód.kombo napisał:W to że kable grają raczej nie wierzę, ale kiedyś na AS Senicz pisał że kable (parametry) mogą mieć wpływ na działanie wzmacniacza, dzięki czemu wzmacniacz może różnie grać- w to jeszcze jestem w stanie uwierzyć.