Ok, wlasnie skonczylem chyba ostateczna wersje mojej karty.
Pierwszy raz bawiłem sie w podmienianie kondensatorow - zawsze uwazalem to za zbedny zabieg ;>
Roznice nie sa jakies wielkie, ale spokojnie mozna je uslyszec, zarowno w basie jak i w wysokich tonach. Niektore kondensatory powodowały stłumienie wysokich lub zanik basu. Nie mam kondow za 500 zeta jeden ;> Jedyne co z lepszych to rubycon zl 180uF oraz jakies Low esr 47uF, chyba porzadne. Najwazniejsze ze w koncu udalo mi ise dobrac taka konfiguracje ze bas jest porzadny a wysokie tony takie jakich jeszcze nie slyszalem. Nawet nie wiedzialem ze mam takie dobre kolumny
Jako wzmacniacz operacyjny mam ad8066, nie mam porownania z innym ale jak dla mnie to juz chyba lepiej byc nie moze. Pewnie i tak bym nie zauwazyl roznicy....
Ktos tam gdzies pisał o problemach z sygnałem wyjsciowym (niby cicho) - nie zauwazylem z tym u siebie problemow. Bez problemu wysterowuje n-mosfeta czyli chyba ma te 1V na wyjsciu. Moze kiedys to sprawdze ;]
Konkludujac, polecam wszystkim bo jak za ta kase (~100zł) przedsiewziecie jest mocno oplacalne
Jak macie jeszcze jakies pytania to smiało.