• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Kino do 2 tys. - jakie??

Reakcji
0
Witam.
Planuje kupic sobie zestawik.
Najlepiej ampli Yamahe plus DVD plus glosniki 5.0 .
Ampli wstepnie wybralem RX-V359 albo podobny.
Co do glosnikow to narazie sie zastanawiam.
Co mi polecacie??

jeśli gotowe to raczej niczego ciekawego nie kupisz...
Ten ampli + dvd to już jakieś 1000zł, zostaje 1000zl na kolumny...
Niewiele. Ja bym postawił na 5 x tonsil 13 40 np + stx pj i do tego jakiś prosty sub na stxie 27 150 8 sc/ss + mostek tda. Spokojnie powinieneś się wyrobić.

misiek napisał:
Potrzebuje gotowe kolumny. za 1000 moze cos sie wybierze ??
tonsil fenix :lol:
szybko je potrzebujesz czy niemasz zdolnosci do wykonania?? jezeli brak mozliwosci to moze ktos z forum wykona

jakbys miał , a do tego wiedział co za taką kase można zrobić , a co kupić to nie zadawałbyś takich pytań :)
Serio - 1000zł na nawet 5.0 to cholernie mało, albo jakieś mega szity typu vk czy m audio, albo plastikowe gówna.

:shock: to niech to kupi :lol:
dopuki kasy nie zmarnuje lub kogos nie odwiedzi to sie nie przekona...

ja Ci radze zalozyc watek czy ktos nie ma na sprzedaz DIY kolumn, wtedy poszukac i poczytac o ich dzwieku lub zalozyc topic czy Ci na zamowienie ktos nie wykona;)
napewno bedzie Duuuuuuuuuuuuuuuzo lepiej ! ;) np monitory moge sprzedac ja:P
monitor v2;) w dziale wlasne konstrukcje

słyszałem go kiedyś w MM, nawet nie grał tak źle :)
Jakby zwrote w nim zrobić prawdziwą to miałby szanse zagrać nawet fajnie :)

no tak - cały czas o przodach mowa :)

[ Dodano: 2007-11-02, 21:43 ]
jest o tym mowa w opisie więc looz, zresztą czego można było się spodziewać w kinie za 300zł ? :>

Powrót