Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Moja rada, nie kupuj takich pseudo plastikowych zestawów. To raczej nie jest warte tych pieniędzy, lepiej zrób coś sam, zresztą tak jak wskazuje na to nazwa strony. Pozdrawiam
Te glosniki co sa tam graja tragicznie. Mam centralke i dwa efektowe w domu to arn116 i mission gra nieporownywalnie lepiej. Dodam iz za szt takiej kolumny dalem cale 11zl
Jak patrzę po opiniach to wszyscy sobie chwalą ten sprzęt... To ma być coś schludnego do salonu (tak, tak... matka ).
Co innego w cenie do 2tyś polecicie? Tylko nie DIY. Najlepiej z http://www.euro.com.pl/kino-domowe.bhtml
Tu właśnie chodzi o to, że głośniki mają robić za mebel, nie dla siebie to chce kupić tylko dla rodziców... A zdaje mi się, że ten samsung zagra lepiej od takich zestawów głośników jakie tam oferują, jakieś pure acustic albo prism audio...
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.