misiekw - słusznie, miałem link w schowku i się zapomniał wkleić ;p
STX 14 + PJ
http://img168.imageshack.us/my.php?image=stx141008scxgdwk102008pmh2.gif
STX 14 + PJ
http://img168.imageshack.us/my.php?image=stx141008scxgdwk102008pmh2.gif
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ostatnio niestety ampli podrożały , ja swojego kupiłem za 550zł z wysyłką, teraz poniżej 700zł ciężko jest zejść, a z używkami różnie bywa o czym niejeden, w tym ja , się przekonał.misiekw napisał:takero na ampli planuje wydać jakieś 400 - 500 PLN, a na paczki około 1000PLN.
chyba takeroPrzemysl napisał:może zrobisz tak jak doradził kolega amdr, zmajstruj najpierw fronty a potem myśl dalej , będziesz bardziej zadowolony i przynajmniej rozłoży się to w czasie .
bez przesady, mam v361 i nie wiem co z nim jest nie tak skoro nie jest wart uwagi. Bo wg mnie jest i to bardzo, szczególnie że niedawno kosztował około 500zł, a teraz jakby poszukać to też niewiele drożej by dało radę go wyrwać zapewne.hol napisał:najtańszy nowy wart uwagi to Yamaha RX-V461 (750..800zł)
ehh, zapomniałem że taki model byłtakero napisał:bez przesady, mam v361 i nie wiem co z nim jest nie tak skoro nie jest wart uwagi
kwestia gustu, jakbym miał płacić 50zł za sc10n to już chyba wolałbym kupić wstęge monacoramisiekw napisał:Czyli rozumiem że polecacie raczej PJ niż SC10?
może nie patrz na charkę stxa, tylko spójrz na charkę głośnika ze zwrotką ...misiekw napisał:W 14 scx są takie brzydkie zafalowania na 2 - 3kHz, dlatego chyba wolałbym 14sk.
na to akurat bym nie liczyłmisiekw napisał:Zobaczymy może ktoś się zlituje i zrobi do tego zwrotkę![]()
Nie patrz na marki, tylko poszczególne modele i ich dostępnośc (używanych) na allegro bo inaczej taka rozmowa jest bez sensu.Jesli chodzi o ampli to muszę się rozejrzeć i zobaczyć co poszczególne modele mają na pokładzie. Widzę że polecacie głównie Yamahę. Jakie inne marki wchodzą jeszczę w grę według Was? Myślałem też o Onkyo, ale nie wiem czy warto w to wchodzić.