Witam a na zdjęciu przestawiam moje fronty do kina, 04-08 + 2juz jakiś czas temu zbudowane. Po tym czasie stwierdzam ze jednak musze resztę głośników dokończyć i te troszkę przerobić, bo wyszły na jaw pewne niedociągnięcia,obicie na bank będzie zmienione cały zestaw chce na mocny czarny połysk wymalować a także poprawić komorę basową, bo musze wytłumienia dodać gdyż ostatnio strasznie podbicie nastąpiło chyba głośniki się wygrzały. Moje pytania są następujące, po kolei center będzie na arv-104-04-08 + 2xarn 150-78-4.Efektowne i tu mam dylemat wysokotonowce te same we wszystkich kolumnach, ale czy zastosować 15czy 18cm basy myślę ze można było by arn-188-05-08 dodam ze wszystko będzie konstrukcjami zamkniętymi jedynie suba bym chciał wentylowanego. Czy ma ktoś linki do starego forum albo jakieś propozycje co do tej konstrukcji suba nigdy do kina nie robiłem jedynie estradowe mowa o arn-312 .Wzmak do tego będzie zakupiony u igoda .a całość kina pod amplitunerem PIONEER VSX-D512 proszę o porady .Jak tylko zacznę prace będę się z wami dzielić postępami