Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
to była dla mnie rewelacja :!:nowy1 napisał:Te małe wlm fajnie grały
lklukasz napisał:to była dla mnie rewelacja :!:nowy1 napisał:Te małe wlm fajnie grały
grały po prostu zaje.......e
to jest to co ja lubię najbardziej, a grały z mp3 z kompa i z pod lampą + sub z prawej miedzy podłogówkami. Chyba był tak zbunkrowany specjalnie, żeby sie nie wszyscy zorientowali. Ale jak to ktoś tam ładnie powiedział: "nie ma cudu w pgerze"
Zrobiłem wstępne rozeznanie. Koszt głośników tam użytych to ok 240zł na parę. Niesamowite prawda :?:
lklukasz napisał:nowy1,
a masz zwrotkę?
możesz podesłać?
nowy1 napisał:lklukasz napisał:nowy1,
a masz zwrotkę?
możesz podesłać?
http://www.audiostereo.pl/Klonowanie_WLM_La_Scala_46344.html
lklukasz napisał:to była dla mnie rewelacja :!:nowy1 napisał:Te małe wlm fajnie grały
grały po prostu zaje.......e
to jest to co ja lubię najbardziej, a grały z mp3 z kompa i z pod lampą + sub z prawej miedzy podłogówkami. Chyba był tak zbunkrowany specjalnie, żeby sie nie wszyscy zorientowali. Ale jak to ktoś tam ładnie powiedział: "nie ma cudu w pgerze"
Zrobiłem wstępne rozeznanie. Koszt głośników tam użytych to ok 240zł na parę. Niesamowite prawda :?:
grał z mp3 pytałem tego Austriaka pokazywał mi nawet, że maja pojemność max 5 mg i z prędkością próbkowania 44,100 kHz.ddqip napisał:Grały z kompa, ale nie z mp3.
właladdqip napisał:Co to za głośnik wysokotonowy - na mnie też zrobił wrażenie.
cieszę się, że nie tylko mi sę podobały :mrgreen:dolphin123 napisał:WLM Stella monitor
No i najwieksze zaskoczenie to WLM Stella monitor...
Poszedlem tam w sobote. Pytalem sie czy maja aktywne zwrotki znowu czy cos i uzyskalem odpowiedz, ze nie ma aktywnej zwrotki, wszystko pasywne i wspomagane aktywnym subem. Nie dowierzalem ze cos za pare groszy dla diy`owca moze zagrac lepiej od czegos za nascie tysiecy zlotych..
W niedziele poszedlem ponownie i poprosilem aby wylaczyl suba. I powiem Wam ze w szoku troche bylem ze w tak duzym pomieszczeniu jak na taka srednice midwoofera radzilo to sobie nawet na dole. Nie gralo to jak SS czy Usher, ale za te pieniadze nic tylko robic i podpiac to pod jakas lampe.. W kazdym badz razie bede szukal w sieci tego zestawu i napewno bede chcial to zrobic :wink: Ma ktos o nich dokladniejsze info ?![]()
Ach ci "magicy" z WLM :lol:lklukasz napisał:Sensitivity: 90dB
wydaje mi się, że różnice w tym czy jest ekranowana czy nie może uznać za pomijalną prawdadolphin123 napisał:Pytanie jaki W130 tam siedzi
dolphin123 napisał:Niby tak ale magnes obniza qts no i roznica w cenie 93 i 120zlNa gorze TW70 na 90%.
Niby roznice niewielkie ale przy kazdym elemencie, glosniku, wzmaku, przede wszystkim zwrotce, jakby tak patrzec to sie troche nazbiera i juz to co na AS sie podobalo tu stanie sie kleska