powiem Ci ze mialem ten wzmacniacz,i pod koniec skali wzmacniacz sie przesterowywuje.
te 35 W zabijało stxa 27,myslalem co za kiszka z tego stxa,jak im o n30 0W wytrzymuje...
podpialem mostek tda i co? i to tda dostawało po dupie a w domu sieka,przy unitrze bylo tylko rzucanie membrana i dudnienie.
na stałe grały pod nim monitorki na arn 150 + arv 104,cale wychodza bez wykonczenia spokojnie 200 zł.
glosniki=120 zł
zwrotki=40 i w góre.
wysylki=max 20 zł
deski na obudowe + kleje wkrety duperele=20 zł.
głosniki z empire.com.pl,najlepiej wziac za pobraniem,inaczej sa problemy z wysylka ich(czekac i czekac mozna...),zwrotki projekt irka,czesci poszukaj w sklepach internetowych(gdzies tu jest spis sklepów,chyba przyklejony topic),deski kleje itp
a)tniesz szafy itp
b)jedziesz do castoramy .
razem wychodzi dokladnie 200 zł. pozniej mozesz dozbierac na wykonczenie.
poszukaj w gotowych konstrukcjach podobnych konstrukcji(wcale sie niepowtarzam) i bedziesz wiedział co i jak.
Pamietaj,jest to przykladowa konstrukcja,i za niewiele wiecej mozna zlozyc sporo lepsze monitorki,z innym sopranem ktory przewyzsza jakosciowo arv 104 bardzo.wiadomo,wtedy inna zwrotka jest potrzebna.przeczytaj artykuły i potem pytaj czego niewiesz
mozesz tez zrobic tuby na arz 6608,ale deski wyjda drogo,i koncowa cena bedzie podobna.
P.s
unitra mi sie skopcila jak jej dałem 16 ohm :| (tak,napewno to było 16 ohm.)
teraz mam pw 3015 2x15 W .jeden kanal uszkodzony eh(trany chyba)...