LightSound napisał:ok, wurski teraz czekamy na Twoja decyzje, poinformuj nas o swoich zakupach.
:lol: dobre
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
LightSound napisał:ok, wurski teraz czekamy na Twoja decyzje, poinformuj nas o swoich zakupach.
LightSound napisał:pan ze sklepu (z głośnikami...)
LightSound napisał:pan ze sklepu (z głośnikami...)
| marian, czytałem posty i widziałem ze kazdego atakujesz jezeli ma inne zdanie niz Ty jezeli chodzi o estrade, widzialem co dzialo sie z wasik1989 i shiverem czy maxim w innych watkach. Ciężki masz ogólnie charakter. | |
LightSound napisał:Napisz do producenta, bo przecież nikt Ci kolumn nie będzie rozbierał i tracił gwarancji żeby sprawdzić![]()
No niestety,nie rozkręcałem bo po co....Wiem tylko tyle że driver był 1,75' i dwie 15' celestion'a ,każda po 300W(mówimy o zestawie PDP 615A).marian napisał:Czyli nie jestem "profesjonalistą" bo nie wiem co siedzi w każdej paczce każdego producenta,nie jestem "profesjonalistą" też bo nie chcciało mi się szukać gdyż kolega SSS grał na tych paczkach i z pewnością wie na jakich głośnikach została złożona ta paczka,wystarczyło by żeby tylko odpowiedział...bo w końcu po to jest forum.