hm, no ja jakos tak na poczatku sierpnia zaczolem robic, hm, a moze pod koniec lipca? sam nie wiem, no ale nie wazne, no i na poczatku tak myslalem zeby zrobic kolumny za ok 700zł i sub za ok 400zł, no ale to byly tylko takie moje poczatkowe wyliczenia, w sumie wyszlo troche wiecej, i jeszcze nie skaczylem ich robic, ( brak wygluszenia, nie zalozona tylna scianka, i nie ofornirowane jeszcze

), ale jeszcze ze 2 tygodnie i skacze. no ale podlaczylem juz kolumny do amplitunera no i mi sie bardzo podoba jak graja

, a jeszcze nie sa skaczone, nie wiem jak by graly kupne za ta kase bo nigdy nie sluchalem takiego sprzetu, ale ja jestem ze swoich zadowolony, a mam nadzieje ze bedzie lepiej, bo narazie jak zrobie troche glosniej no to tylna sciagnka ( nie przykrecona jeszcze) troche lata od basu

. tak czy siak, ja jestem zadowolony, no i moge sie pochwalic ze sam to zrobilem

. jak skacze pokaze co mi wyszlo, chociaz to nie to samo jak sie jeszcze to slyszy

.
aha, no a budzet jaki mialem na poczatku to ok 1000-1100zł, ale w sumie ho ho ho, wyszlo ok 2500zł, sam nie wiem ile dokladnie, lepiej tego nie liczyc; bo okazalo sie ze nie bede mial na czym tego sluchac i musialem kupic amplituner

za ok 1000zł (yamaha rxv440).
no ale naprawde gra fajnie, wczesniej sluchalem przy kompie sprzetu Creative inspire 5100 czy jakos tak, no i gra bez porownania, mimo iz tam bylo 5 glosnikow, a tu narazie mam tylko 2, ale za to kolumny

. Juz nie moge sie doczekac kiedy dorobie reszte mojego przyszlego kina i cos na tym obejrze