• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Kolumny wzorowane na Tonsil Fiesta

W sumie to nie wiem, cewki mógłbym wykorzystać do innego diy projektu. A chciałbyś je kupić ? To możemy pohandlować tylko wcześniej spiszę wart. elementów dla potomności :)

A możesz :) dla mnie narysować jakiś rysunek poglądowy..jak to wygląda w środku jakie są pojemności długośc BR itd...?:)
Jakie dokładnie są tam głośniki?

To chyba już nikt nie będzie miał schematu tej kolumny lub dogłębnej wiedzy..chciałem wykonać coś na ich wzór koniecznie z tymi Tonsilami w kolorze białym..szukam szukam i nic nie ma na forum.Ewentualnie zlecę wykonanie zwrotnic ale muszę mieć wszystkie pozostałe parametry.Rozważam też kolumny z bocznym głośnikiem basowym..tak dużych chyba z białą membraną Tonsil nie produkuje..

no ale powaznie pisze

skoro masz te glosniki (ich glosniki) i koniecznie chcesz zrobic replike to nie powinni tego utrudniac ;)

Czyli nikt nie wie jak wykonać coś podobnie wyglądającego bez pomocy producenta?

Powrót