• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Kondensatory Nippon-nowe zamówienie.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Reakcji
1
Główne zamówienie dotyczy kondensatorów elektrolitycznych Nippon Chemi-Con 47000uF/80V jak równiez dedykowanych im obejm.
Oczywiście możemy zmawiać/wpisywać inny kondesator Nippon który sprzedawca w tym momencie ma w swojej ofercie...
Linki do bezpośredniej strony skąd kupujemy:
__KONDENSATORY__
http://www.it-tronics.de/electronic...m__e36d800hln473me92m__47000uf_i28_1897_0.htm

__OBEJMY__
http://www.it-tronics.de/electronic..._76-78mm_tripod__124586-0038a_i114_2002_0.htm

Ceny zamówionych elementów będą zależne od ilości jaką zamówimy i są do wglądu pod powyższymi linkami .
Przewalutowanie będzie w dniu zamknięcia zamówienia wg kursu kantor AliorBank.
Oczywiście naleźy doliczyć koszt przesyłki do Pl i rozesłania do poszczególnych zamawiających.
Koszt przesyłki od sprzedawcy rozdzielamy na wszystkich z listy.
Listę wstępnie zamykamy 15 marca i wtedy podam konkretne kwoty zamawianych elementów.

// tomekk
poprawiłem linki bo nie działały

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Lista osob zamawiajacych.
Zainteresowany zamowieniem? Zapis/wypis z listy: >klik<

<table style="width: 100%;"><tr style="border: 0;"><td style="border: 0 ;"> </td><td style="text-align: center; width: 100px; border: 0;">zaplacone</td><td style="text-align: center; width: 100px; border: 0;">wyslane</td></tr><tr style="height: 40px;"><td style="border-top: 0; border-right: 0; border-left: 0;">1. gavron04 - 2x 47000uF/80V + 2x obejma</td><td style="text-align: center; border-left: 0; border-top: 0;">
tick.png
</td><td style="text-align: center; border-top: 0; border-right: 0;">
tick2.png
</td></tr><tr style="height: 40px;"><td style="border-top: 0; border-right: 0; border-left: 0;">2. freedi - 4x47000/80 + 4×obejma</td><td style="text-align: center; border-left: 0; border-top: 0;">
tick.png
tick2.png
</td></tr><tr style="height: 40px;"><td style="border-top: 0; border-right: 0; border-left: 0;">3. janusz - 2x obejma</td><td style="text-align: center; border-left: 0; border-top: 0;">
tick.png
tick2.png
</td></tr><tr style="height: 40px;"><td style="border-top: 0; border-right: 0; border-left: 0;">4. MICHNIOR - 2 szt. 68.000 uF / 80V + 2 obejmy do nich - nie spieszy mi się...także mogę poczekać dłużej niż deklarowany czas</td><td style="text-align: center; border-left: 0; border-top: 0;">
tick.png
tick2.png
</td></tr><tr style="height: 40px;"><td style="border-top: 0; border-right: 0; border-left: 0;">5. lukanio - 2x 47000uF/80V + 2x obejma</td><td style="text-align: center; border-left: 0; border-top: 0;">
tick.png
tick2.png
</td></tr><tr style="height: 40px;"><td style="border-top: 0; border-right: 0; border-left: 0;">6. Zajca - 2x 47000uF/80V + 2x obejma</td><td style="text-align: center; border-left: 0; border-top: 0;">
tick.png
tick2.png
</td></tr></table>

Przy takiej ilości , mamy następujące ceny przy dzisiejszym kursie Alior Kantor 1€ = 4,175 zł :

47000/80----------115 zł
68000/80----------133,6 zł
obejmy------------10,10 zł

Koszt wysyłki do Pl to 20 € rozdzielony na wszystkich zamawiających.

Czekamy na chętnych na następne 10 szt (wtedy cena jest najniższa) , czy finalizujemy zakup ?

Ja mam jeszcze 2os z AS, które jutro mi napiszą czy biorą na 100% 47mF. Także poczekaj :)

Dzwiedziu chyba miał jeszcze brać, trzeba mu przypomnieć :)

Ostatnia edycja:
Dla ogólnej wiadomości:
W ostatnim moim poście podana cena obejm dotyczy 1 szt,tak więc parka kosztuje 20,20 zł.
przepraszam za nieścisłość

Właśnie wysłałem dane do przelewu.
Zaraz podam konkretne kwoty każdemu na PW.
pozdrawiam

Kondensatory są już u mnie.
Niestety jestem do wtorku poza domem i podejrzewam,że przesyłki ruszą do Was w czwartek a następnego dnia będą na miejscu.

Przepraszam za niedogodności i pozdrawiam :)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót