Młody się napalił na konsole Xbox a ma 7 lat... Ja nie jestem "grający" od lat x i czasów mojego starego "peceta", więc chciałbym zasięgnąć opinii co do tego sprzętu. Warto w to inwestować czy ewentualnie kupować coś innego?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
W PS zasilacz jest na zew i sama konsola duzo mniejsza ( a wydajniejsza ).
Technicznie pod wzgledem jakosci grafiki lepsze jest Sony, ale Xbox ma fajnego kinecta, to moze dla dzieciaka byc wazna sprawa. Druga rzecz Xbox to wielka pucha z grzejacym sie zasilaczem. W PS zasilacz jest na zew i sama konsola duzo mniejsza ( a wydajniejsza ).
Kinekt - świetna sprawa. Ktoś wcześniej napisał o znajomych i imprezie. Urządzonko to potrafi wyciągnąć każdego, nawet najbardziej zasiedziałego wstydziocha zza stołu i wciągnąć go do świetnej zabawy. Nie gram, w ogóle nie interesują mnie gry komputerowe - ale kinekt od czasu do czasu na luźnej imprezie to świetna sprawa. | ![]() |
eee Pogromco coś Ci sie mocno pomyliło z tym grzaniem ... i druga sprawa.. zasilacz do xboxa one jest zewnętrzny w dobrze wentylowanej obudowie na długim kabelku ;p
Która konsola PS4 ma zewnętrzny zasilacz ?To nie wiem, chyba mnie kumpel giercman wkrecil, bo niedawno zmienil xboxa na ps4, bo jak twiedzil ten jest duzy, grzal sie, a ps4 jest mala, silniejsza i zasilacz ma zewnętrzny.