• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

kto mi wymysli avatara?

Pawel S.

Administrator
Członek ekipy
Reakcji
128
jak w temacie
czekam na propozycje avatarow
osobiscie nie mam pomyslu na nic oryginalnego wiec polegam na waszej tworczosci ;)

O jaki, wszyscy sobie radzą z dobraniem avatara, a jedynie PawełS ma problemy :lol: Sam wymyśl, bo Ciebie ma to w jakimś sensie odzwierciedlać i tobie sie podobać ;)

Aaaaaa tam, filmy kręcisz i zamieszczasz na forum a zdjęcia się będziesz wstydził? Nie przesadzaj ;)
A jeśli masz jednak opory to popatrz na mojego avatara, gorzej na pewno nie będzie :flapper:

Każdy ma swojego avatara hehe.
Pawłowi proponuje taki:

W końcu pisze się Paweł S. a czyta własnie tak jak ten obrazek

Oczywiscie z przymrużeniem oka.

Załączniki

• gigantic-ass.jpg
    gigantic-ass.jpg
    30.3 KB · Wyświetleń: 0
brencik, obawiam sie ze jakby moja dziewczyna to zobaczyla to bym mial prze.... :D

jezeli mialoby to byc moje zdjecie to musialbym sie umowic z kolega fotografem... a innych pomyslow za bardzo nie mam :/

Pawel S., przezywasz jak stonka wykopki ;-) strzel sobie fote w lustrze i bedziesz mial słit avatara :thumbsup:

Mi się kojarzysz z umiejętnościami praktycznymi, i tym że czasu Ci brakuje żeby wszystkie pomysły zrealizować, takie coś by w tym pomogło;)

Myślę, że ten będzie dobry... :p Wszczególności dla moda...

magnat.png

Nie na temat...
W Okonku byłem na poligonie, w Wałczu w wojsku ale mieszkam w Sypniewie tym pomiędzy Złotowem a Więcborkiem. Nieco w dół i na prawo od Sypniewa "Jastrowskiego" :cool:

Nie na temat...
A wiesz jakie to głupie uczucie wjeżdżać do miejscowości przed którą stoi identyczny znak z nazwą i nie być u siebie ? :o Masakra... :D

Pawle mam dla Ciebie pewną ciekawą koncepcje... ;) wyślij mi na priv albo gg swoje zdjęcie albo jakąś inną fikcyjną twarz/głowę którą byś reflektował jako swą sygnaturę. W formacie podobnym jak avatar przemo-lukas`a, ja coś zaraz tam zrobię i Ci odeślę, myślę że Ci się spodoba ;)

Powrót