• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Które radyjko lepsze ??

Jak dla mnie jako radio to Pionek - ogólnie jako firma radio nie do wydymania ;) ..... Sony ładuje słabe mechanizmy, tak żeby pochodziły z 3 lata i się sypneły.

No własnie jakoś tak z Pioneerów byłem zawsze bardziej zadowolony....ale pomyślałem sobie że skoro ten Soniaczek jest z wyższej półki i droższy to może będzie lepszy ??! Pozatym wydaje mi się że Soniak jest prostszy w obsłudze.

No wy zawsze piszecie, żeby wybrać coś innego :-) ...ale ja mam te 2 radia i chce sie poradzić co jest lepsze... co sobie zostawić ?

jesli nimi jest bardzo mała roznica w sprawie tego które lepsze,to sprzedaj to które jest drozsze(za które dostaniesz wiecej).

A ktore ci bardziej pasuje? Przeciez to Ty bedziesz sluchal na nim a nie my. Wez to, ktore bardziej ci odpowiada jakosciowo, tzn ktore wg Ciebie lepiej gra.

a ja bym zostawuił tego Soniaka - choc nie lubie tej formy . Słyszałem to radyjko kilka razy na roznych systemach i powiem,ze dawało sobie rade. Pionka miałem - syf.
To sony zresztą tez syf :)

no i jeszcze zeby nadawal sie do tuningu :) zmienia podswietlenie i ma fajne animacje :) wiesz taki bajer :)a tak wiesz... to polecam Pionka,tylko troszke lepszy model ;) pozdrawiam

Hmmm... Wiec jesli chodzi o wyglad ,to Sony lepiej sie prezentuje :) i z tego co sie orientuje,jest wyzszym modelem,od tego Pionka ;)

Ja jak zwykle polecam Pioneera mam troche sprzetu w domu i w samochodzie tej firmy i jestem zadowolony, a co do Soniaków to nie jestem przekonany, nigdy ich nie lubilem dla mnie są zawodne...

Powrót