• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Który wzmacniacz do subwoofera aktywnego?

Reakcji
0
Od 3 miesięcy próbóję złożyć subwoofer aktywny obudowa i głośnik są, ale nie ma wzmacniacza. Kontaktowałem się z panem Irkiem na przełomie luty marzec i w odpowiedzi dostałem że może za 2 miesiące iostatnio znowu się skontaktowałem i dostałem tą samą odpowiedź. Dlategomoje pytanie jest następujące który wzmacniacz z allegro wybrać:
http://allegro.pl/wzmacniacz-do-zabudowy-do-subwoofera-120-rms-i2346110052.html
czy
http://allegro.pl/wzmacniacz-panel-subwoofer-tonsil-subbas-100w-rms-i2348863538.html

Mam amplituner. Ale ja składam subwoofer aktywny. A i tak wzmacniacz w najbliższym czasie kupuje.

No ja rozumiem, ze skladasz subwoofer aktywny, ale pytam z jakim sprzetem ten subwoofer ma grac docelowo, z amplitunerem kina domowego czy wzmacniaczem stereofonicznym?

Bardziej przydatną informacją będzie jak kolega napisze jaki głośnik zakupił do budowy subwoofera.

Ostatnia edycja:
UWAGI MODERATORA
usunalem juz 2 twoje tematy a ty nadal nie rozumiesz dlaczego?
zly dzial!
tutaj pokazujemy "konstrukcje w trakcie budowy"!

psałem do kolegi ale nie odpisuje od 2 dni a bym kupił.

---------- Post dodany o 18:41 ---------- Poprzedni post o 18:39 ----------

A możesz przenieść do właściwego działu.

psałem do kolegi ale nie odpisuje od 2 dni a bym kupił.

---------- Post dodany o 18:41 ---------- Poprzedni post o 18:39 ----------

A możesz przenieść do właściwego działu.

Odpisze ci jak wyslesz maila a nie na PW. Aha ten sub150 ma 150w/4ohm a ty pewnie bys chcial 140w/8ohm.

Co to za głupie zasady? Nie możesz odpisac na PW jak się chłopak pyta tylko wymuszasz napisanie zapytania na maila?

Powrót