• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

kubki z logo DIYAUDIO.PL - kto pomoze z grafika?

Status
Ten wątek został zamknięty.

Pawel S.

Administrator
Członek ekipy
Reakcji
128
wlasnie stluklem moj unikalny kubek z logo diyaudio.pl :(

pomyslalem wiec zeby zamowic nowe

tym razem zamowienie na zupelnie innych zasadach!
wspolnie organizujemy grafike i wysylamy do jakiejs firmy ktora robi te kubki na zamowienie
oni wystawiaja aukcje i kazdy kupuje bezposrednio od nich bez zbednych posrednikow i czekania na zbieranie kasy itp itd ;)

mysle ze zamowienie np tutaj bedzie najkorzystniejsze http://allegro.pl/kubek-fotokubek-z-nadrukiem-reklamowy-foto-logo-i5090540539.html
tanio kubek i tanio wysylka kurierem

ktos chetny na zrobienie grafiki?

moj wygladal tak
pb5d8r96fag9uz24sgbz_1384949527.jpg

rozmiar nadruku to 9x20cm
takie logo na calej szerokosci wg mnie marnuje potencjal nadruku
moze na jednej polowie logo a na drugiej jakas kolumna?

nie mam zadnego programu graficznego stad prosba o pomoc forumowiczow ;)

Lista osob zamawiajacych.
Zainteresowany zamowieniem? Zapis/wypis z listy: >klik<

<table style="width: 100%;"><tr style="border: 0;"><td style="border: 0 ;"> </td><td style="text-align: center; width: 100px; border: 0;">zaplacone</td><td style="text-align: center; width: 100px; border: 0;">wyslane</td></tr><tr style="height: 40px;"><td style="border-top: 0; border-right: 0; border-left: 0;">1. ploter - 1 kubek biały z czarną grafiką, 1 czarny z białą grafiką</td><td style="border-left: 0; border-top: 0;"> </td><td style="border-top: 0; border-right: 0;"> </td></tr></table>

No na przykład :D

Odnośnie grafiki tj "obróbki", jeśli się nikt nie zgłosi to mógłbym się tym zająć, ale wolałbym, żeby się odezwali koledzy z forum, którzy z grafiką mają na co dzień do czynienia :)

no wiesz - w paint to ja moge skleic ze soba zdjecia :p
ale wlasnie bym wolal cos wektorowego lub cos ladnie obrobionego ;)

do konca miesiaca mamy czas (do wyplaty)

Dobrze widzę?
5 zeta za kubek?
To nawet taniej niż w Ikei :thumbup:

tak
te kubki szybko sie brudza np od herbaty czy kawy, ale cena to rekompensuje ;)
bym bral min 4szt :D

W takim razie grupowe zamówienie myślę że nie ma sensu... ja też chciał bym z nickiem, a że tanie jak barszcz to każdy może sobie to sam ogarnąć, jedynie potrzebne ogólne logo.

Proponuję aby został zrobiony projekt loga, taki ogólny, duży, jak również mniejszy aby zmieścił się jeszcze nick usera (gdyby ktoś chciał).
Logo będzie dostępne ogólnie, dla wszystkich userów... kto chce to przesyła firmie duże logo, a jak ktoś chce z nickiem, to przesyła to mniejsze + swój nick.
Dobry pomysł?

Ostatnia edycja:
logo masz wyzej
caly czas mi sie wlasnie rozchodzi o ta grafike :p
ale ja bym wolal jakas kolumne czy glosnik niz nick ;)

mam taki kubek z nadrukowanym zdjeciem i jakosc tego zdjecia jest bardzo dobra ;)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót