• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Kupie Sound Blaster Audigy

tomck to jest off topic, a na allegro nie ma, więc schowaj sobie swoją uwagę dla kogoś innego...

Stempleku, bez urazy, ale zakaz publikowania ogloszen obowiazuje wszystkich, nawet Ciebie...zawsze mozesz umiescic takie cos w podpisie ;)

Wiesz tomck szukać to ja umiem, ale Ty czytać i rozumieć napewno nie. Nie pisałem o Audigy2. A te co podałeś napewno nie mają front panela. Może znajdz sobie inne hobby niż pomoc w przeszukiwaniu Allegro. Poza tym nie chcę sprzedać tylko kupic, a to chyba tak bardzo nie razi.

stempel odbij dziwny jestes..... co chcesz sie pochwalic ze kupujesz sobie audigi z panelem ????? a mozna go kupic nawet w markecie wogule skasuje tego topika bo jest beznajdziejny.....

Sami konserwatyści. A jak kupisz w Markecie tak stary model karty to wyślij mi go, napewno odkupie.

tomck z kad takie ceny tych Hertz'ow wykreciles?? ja ostatnio jakis miesiac temu kupilem nowego ES300 w sklepie za 399zl bo robilem subwoofer dla jakiegos klienta do auta (Skoda Octavia Combi). Bez przesady...

[ Dodano: 2004-12-19, 20:44 ]
399zl a 485zl to jest roznica przynajmniej dla mnie...

wisnia, nio to grtulacje widocznei ktos ma wieksza zniszke niz ja a po za tym w necie to i tak tanio. musze przeciesz cos na tym zarobic nie?

zastanawia mnie myk z przesylka gratis moze jak by jej nie bylo to glosnik moze kosztowal by sporo mniej?? niechce cie denerwowc nie mam nawet takiego zamiaru. tylko sie nie bulwersuj ;)
Pozdrawiam

nie glosnik wcale nie kosztowal by mnie i ja sie wcale nie bulwersuje poprostu w kielcach i tak go taniej nie kupisz a skoro u ciebie jets taniej to naprawde powinienes sie cieszyc

pozdrawiam

Wisnia, oto Polska cała...dla wybrańców jest taniej :)Im więcej pośredników tym drożej,dlatego wypiłem flache z importerem i mam też dobre ceny ;P
Ale narazie nic nie tworze poza systemem w mojej asterce,na hertzu oczywiście :)
PZDR

Powrót