Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Wiesz tomck szukać to ja umiem, ale Ty czytać i rozumieć napewno nie. Nie pisałem o Audigy2. A te co podałeś napewno nie mają front panela. Może znajdz sobie inne hobby niż pomoc w przeszukiwaniu Allegro. Poza tym nie chcę sprzedać tylko kupic, a to chyba tak bardzo nie razi.
stempel odbij dziwny jestes..... co chcesz sie pochwalic ze kupujesz sobie audigi z panelem ????? a mozna go kupic nawet w markecie wogule skasuje tego topika bo jest beznajdziejny.....
tomck z kad takie ceny tych Hertz'ow wykreciles?? ja ostatnio jakis miesiac temu kupilem nowego ES300 w sklepie za 399zl bo robilem subwoofer dla jakiegos klienta do auta (Skoda Octavia Combi). Bez przesady...
[ Dodano: 2004-12-19, 20:44 ]
399zl a 485zl to jest roznica przynajmniej dla mnie...
zastanawia mnie myk z przesylka gratis moze jak by jej nie bylo to glosnik moze kosztowal by sporo mniej?? niechce cie denerwowc nie mam nawet takiego zamiaru. tylko sie nie bulwersuj
Pozdrawiam
nie glosnik wcale nie kosztowal by mnie i ja sie wcale nie bulwersuje poprostu w kielcach i tak go taniej nie kupisz a skoro u ciebie jets taniej to naprawde powinienes sie cieszyc
Wisnia, oto Polska cała...dla wybrańców jest taniej Im więcej pośredników tym drożej,dlatego wypiłem flache z importerem i mam też dobre ceny ;P
Ale narazie nic nie tworze poza systemem w mojej asterce,na hertzu oczywiście
PZDR
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.