Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
to nie ma prawa zadziałać bo s video jest analogowe, a hdmi cyfrowe ;]c4meleon napisał:możesz pokombinować z przejściówką z d-sub na dvi i kabel z dvi <---> hdmi ale wątpię żeby to zadziałało.
Miałeś na myśli d-subtakero napisał:to nie ma prawa zadziałać bo s video jest analogowe, a hdmi cyfrowe ;]c4meleon napisał:możesz pokombinować z przejściówką z d-sub na dvi i kabel z dvi <---> hdmi ale wątpię żeby to zadziałało.
i d sub i s video są analogowec4meleon napisał:Miałeś na myśli d-sub
owszem można, tylko że s video ma 576 linni o ile mnie pamieć nie myli i nie obsługuje 16/9, więc kupno tv za ładnych parę kafli i stosowania go z połowę mniejszą rozdziałką oraz z czarnymi pasami na bokach zmniejszający użyteczną powierzchnie tv o 30% jest nieco bez sensu ;]Caleb napisał:ja nie rozumiem takiego kombinowania - skoro jest S-Video tu, i tu no to z niego korzystajmy.
też o tym pomyślałem , tylko czegoś takiego nigdzie znaleźć nie mogęCaleb napisał:jedyne co mi przychodzi do glowy to cos na PCMCIA do laptopa, co by przesylalo sygnal video cyfrowo.
odpada ;]c4meleon napisał:w twoim przypadku pewnie jedyną opcją będzie zmiana laptopa