• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Lepper na prezydenta?!

Reakcji
0
No właśnie co wy na to żeby lepper został prezydentem? Dla mnie paranoja! Ale co wy o tm myślicie?

ja bym Głosował na Romka Giertycha, tyko że on jest na razie za młody na kandydowanie ;)
pozdrawiam młodzież ogólnopolską :)
oczywiście to żart :D

Chyba nie ma sensu rozprawiać tu o polityce. Co do Leppera, niby cała polska się z niego śmieje ale zawsze te kilkanaście % poparcia ma.

ja bym sie nie zdziwil gdyby go wybrali prezydentem

bo ten kto go nie lubi albo jest juz wkur..... cala ta polityka to nie bedzie wogole glosowac, a zwolennicy leppera zaglosuja i bedzie mial jeszcze najwieksze poparcie

Tych wszystki to tam powinni wy***** to co oni tam robia to sie w głowie nie mieści...
Polityka? A jest wogóle jakaś polityka w Polsce?

W sumie jakby nie patrzeć, to czasami gada od rzeczy, ale niektóre jego pomysły wołają o pomstę do nieba i strach pomyśleć co by było gdyby był prezydentem.

gdyby został prezydentem to bym z tąd na pewno wyemigrował... i tak już się nad tym zastanawiam...

ja mam jeszcze trzy lata studiów... no chyba że wycwaniaczę się na jakiegoś erasmusa :D
wogóle, to w polsce mnie trzyma tylko grawitacja... jak se pomyślę jaki będzie wybór kandydatów przy najbliższych wyborach to już zaczynam się bać...

Panowie dajcie na luz. włądza prezydenta w Polsce jest bardzo słaba, jedyne co lepperek moze zrobić jako prezydent to nas osmieszać na arenie miedzynarodowej.

ale jeśli Lepper zdobędzie duże poparcie, to samoobrona też... a co będzie jeśli będą mieli większość w parlamencie??
Chociaż, żeby dokonać poprawek w konstytucji, które planują, musieliby mieć 2/3 głosów, a to już chyba jest nierealne (na szczęście)...

Ten debil jest bez szans.Bo to debil do kwadratu.Ja jak patrze to widze jedynie Cimoszewicza.Jeszcze jego z błotem jak dotąd nie zmieszali.Giertych na mój gust do odstrzału,lubi zamieszanie i je wykorzystuje do własnych celów.Karierowicz.Tusk to wredna małpa rodem z USA,moim zdaniem podstawiony.
Ale ogólnie jest ten fart że u nas prezydent ma gówno do gadania.To tylko marionetka.Więc sie nie ma co bardzo przejmować.
Bardziej mnie boli skład Wiejskiej i ich pomysły.Jak mi sie temat tub wyczerpie to pomyślę nad clonem pershinga,pukniemy se w sejm dla jaj.Może to ostudzi troche tych pospolitych złodziei.

oj koledzy nie myslalem ze na forum wejdziemy na polityke, a jesli nawet to mozna by porozprawiac na bardziej ambitne tematy.... co wy na to??

lepper na prezydenta... hmmm... raczej nierealne ale kto wie... :)))

umberto napisał:
Ten debil jest bez szans.Bo to debil do kwadratu.Ja jak patrze to widze jedynie Cimoszewicza.Jeszcze jego z błotem jak dotąd nie zmieszali.Giertych na mój gust do odstrzału,lubi zamieszanie i je wykorzystuje do własnych celów.Karierowicz.Tusk to wredna małpa rodem z USA,moim zdaniem podstawiony.
Ale ogólnie jest ten fart że u nas prezydent ma gówno do gadania.To tylko marionetka.Więc sie nie ma co bardzo przejmować.
Bardziej mnie boli skład Wiejskiej i ich pomysły.Jak mi sie temat tub wyczerpie to pomyślę nad clonem pershinga,pukniemy se w sejm dla jaj.Może to ostudzi troche tych pospolitych złodziei.

chyba pomyliłeś giertycha. mam wrażenie, że piszesz o romku, a na prezydenta startuje maciuś:). ten to raczej nie wyraźny moim zdaniem.

Facet w gumiakach na prezydenta?! Hehe, zobaczycie ilu na niego zagłosuje. Taki sam cienias jak np. Krzaklewski. Startuje... dla śmiechu :)
Cimoszewicz to taka podróbka Kwasa = to samo zaplecze, przefarbowany komuch!!
Ale, ale... Tymiński is back!!
Wszyscy oni to popaprańcy którym bym nie dał hulajnogi do kierowania!!

LUKASZ, ja też mówię że gorzej być nie może.No chyba że wojna.Ale na Leppera nie zagłosuje,to burak jak cholera.
Najpredzej oleje te wybory.To i tak niewiele zmieni.

Powrót