• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

LG C3310 - co o nim myslicie?

zbierac na DIY a nie na telefony :D telefon do dzwonienia ma byc a nie do zabawy moim zdaniem i najlepsze sa za 1zl :D

Tzn, jesli nowka na allegro kosztuje około 350, a oni chca go za 150zl i jeszcze trzeba uwmowe na 24 miesiace pewnie podpisac, to ja bym wolal dozbierac i kupic ten telefon bez zadnego zobowiazania :)

Wogóle teraz telefony drogie są w abonamentach...
BTW w mixie najtańszym telefony są droższe niż w POPie czy jak się to teraz nazywa,
a trza jeszcze umowe podpisywać :D

teraz mam 3510i w popie a chce przejsc na abonament bo mie drazni to bieganie do sklepu po karty i to ze nie zawsze mam za co zaladowac, a jak bede mial na stale to wiadomo ze jak bede potrzebowal zadzwonic to bedzie jak...

zależy co kto lubi,
ja cenie niezawodność kosztem bzdurnych bajerów typu aparat, mp3 itp
i dlatego wybieram nokie...

ja cenie niezawodnosci a ergonomia chyba jest i tak najwazniejsza. dlatego od 2 lat moto v500. no i od 4 mam abonament i uwazam ze to jest dobra opcja... no i za 3michy nowy telefon w prezencie;p

Powrót