• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

[Link] Kilka zdjec z tego co robimy u nas.

ciekawe jak oni to robia wszystko, czy to jest same wlokno szklane czy jeszcze cos innego, bo jesli wlokno szklane to jakby ktos z forum takie cos zrobil to by wszyscy go krytykowali zapewne ze to nie to samo co MDF itp... i ze lipnie pewnie gra

greg00bo tak jest :) ja swoja skrzynie z zywicy wylewalem cementem :) jak ja wyjalem to samochod podnosl sie o 1.5cm :) a i tak gralo gownianie.

jednak i tak wyglada pieknie i robi wrazenie..... i o to zapewne chodzi przecietnemu klientowi. Na mnie wywarlo duze wrazenie, bo takie rzeczy mozna ogladac w Polsce ,a nie w RIDES na Discovery :P

TatoTurbo, Skad masz te fotki ? ja mam ich wiecej bo zlocik CA byl w rzeszowie i te same wozy byly :D

nie nie :) ja sprzedaje co innego :)
zdjecia znalazlem przez przypadek szukajac w googlach innych ...na zupelnie inny temat :)

Powrót