• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Loudspeakershop - zbiorowe zamówienie

Status
Ten wątek został zamknięty.
Reakcji
4
Temat jest kontynuacją rozmowy z poniższego linku.
KLIK
Założyłem nowy temat, aby więcej osób mogło dowiedzieć się o zamówieniu.
USHER AUDIO T9950-20 aktualnie w loudzie kosztuje 295 zł, przy zbiorowym zamówieniu, którym mógłby się zająć LuSzTi, kosztowałby 212 zł.
Musielibyśmy zamówić przynajmniej 9 sztuk.

Chętni proszeni są o dopisywanie się do listy.

Jamess8 - 2szt
Areek2 - 2szt

Żeby nie psuć humoru nie będę liczył ile by nas to kosztowało kilka dni wcześniej :flapper:
Temat ruszył kilka godzin temu wiec szanse na 20% zniżki są. :)
A jak nikt się nie zgłosi, to może zapytamy na audiohobby albo audiostereo?

Jamess8 - 2szt
Areek2 - 2szt
hansons83 - 2szt
Adam_85 - 2szt

A można jeszcze jakieś ushery ze zniżką kupić?

Nie na temat...
ich powaliło z tymi cenami? :[ toż ten głośnik jeszcze nie dawno kosztował 220zł

pewnie temu, że nie ma innego sprzedawcy akkus sobie winduje ceny

Nie na temat...
Scythe1123 poczytaj troche forum bedziesz wiedzial co jest powodem podwyzki a nie glupoty wypisujesz!
Panowie z akkusa przeciez wyjasnili sprawe.

jeszcze mam pytanie, jaki jest czas oczekiwania na głośniki, bo jeżeli bardzo długo to nie wiem czy nie zdecyduje się na coś innego...

Mamy 10szt.

Jako organizator proponuję zamknięcie listy w przyszłą niedzielę. Chyba, że wola ludu będzie inna i chcecie krótszy czas.

Ja proponuję następujące terminy i zasady:
Cena głośnika z maksymalną zniżką to: 212,40zł.
1. Listę zamykamy 15 kwietnia.
2. Pieniądze wpłacamy do 22 kwietnia.
5. Jeśli ktoś zrezygnuje i nie będzie zamówienia na minimum 9 głośników proponuję zamówienie z mniejszą o 5% zniżką, cena jednego głośnika w takim przypadku to: 225,68zł
4. 23 kwietnia zamawiam głośniki i prawdopodobnie do 27 kwietnia je roześlę.
5. Możliwe są dwie formy wysyłki - Poczta Polska (ok 15zł) i kurier GLS (20zł z ubezpieczeniem do 1000zł) - o taką kwotę należy powiększyć przelew do mnie.

Takie terminy wynikają z zapisu na stronie loudspeakershop.eu: "Produkt zamówiony u producenta - czekamy na dostawę"

Nie na temat...
Nie na temat...

Mimo wszystko jestem tego samego zdania.
Zastanawiające jest również to, że kilka dni przed podwyżką na forum kilka osób napisało, że T9950 w swojej cenie nie ma konkurencji...
Ale to tylko i wyłącznie nasze domysły...

z tego co pisałem z loudspeakershoprem to termin oczekiwania na głośniki to nawet 2 miechy... Informacja uzyskana przedwczoraj, jeżeli ktoś ma coś bardziej aktualnego proszę pisać.

Ja jestem na 100% zdecydowany na 2szt dla brata, ale jak się uda z kasą to nawet 4szt.

Jamess8 - 2szt + 2szt?
Areek2 - 2szt
hansons83 - 2szt
Adam_85 - 2szt
mellowman - 2szt

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót