• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

LspCAD - problem z wizualizacja grupowania

Reakcji
0
Witam serdecznie,

Panowie proszę o pomoc gdyż mimo przeczytania tutoriala LSPCAD nie mogę poradzić sobie z następującym problemem.
Zatrzymałem się na :
display.php

,a chciałbym by wyglądało to jak:
display.php

Na pierwszym obrazku nie ma jeszcze grupy, ale podczas testów była.
Po przejściu do symulacji czego bym nie zrobił w dalszym ciągu wygląda to jak podczas edycji.
Opcja Wizard jest ale nie ma nic do wyboru...

Próbowałem również kopiować całość z Templates do nowego projektu jednak nie mogę nić wlepić...

Z góry dziękuje za pomoc i wskazówki.

też miałem ten problem. niestety nie udało mi się go rozwiązać i zacząłem kopiować z templates. próbuj, musi się udać skopiować!

Próbowałem na wszystkie sposoby niestety bez efektów. Po zaznaczeniu z pliku Templetes i kopiowaniu w momencie gdy chce wlepić moge jedynie z menu wybrać wstawienie filtrów HP/LP ( w nowym arkuszu ) ... Będę miał trochę czasu w święta może spróbuję coś więcej podziałać.

Gdyby komuś coś wpadło do głowy będę wdzięczny zz pomoc.

Powrót