• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Ludzie wstydzą się pisać posty?

mi sie wydaje ze gorsze od banalnych pytan sa odpowiedzi na nie udzielane ktorych tresc jest brana z sufitu... i moga wprowadzic w blad pytajacego, a odpowiedzi takie wynikaja wylacznie z byt duzej pewnosci siebie i braku umiejetnosci oceny swoich mozliwosci...

Zygmunt nie schlebiaj sobie, zdarzylo ci sie napisac czasem cos z sensem:).
Ale mysle ze poryszyles wazny temat zasmiecania forum przez ludzi kotrzy tylko chca sobie nabic posty powtarzajac opinie poprzednika, lub wskakujac nagle z czyms co nie jest ani zgodne z tematem, ani w ogole jakkolwiek z nim pokrewne.
Panowie to nie wyscigi po zlote galoty!

Houk

Oczywiście najważniejsza jest wiedza. Ktoś kto ma 1 post może posiadać wiedzę o wiele większą od kogoś kto ich ma 1000 czy 2000. Z drugiej strony, jeśli ma się postów 500 to wiadomo że nie w jeden dzień się to napisało. A jeśli na forum siedzi się od dłuższego czasu i czyta posty to posiada się również wiedzę zawartą w nich.
Wydaje mi się, że ilość napisanych postów nie świadczy bezpośrednio na wiedzę danej osoby, aczkolwiek świadczy.

Niech to będzie mój pierwszy post :)
W moim przypadku jest tak, że nie widzę potrzeby udzielania się na forum, bo moja wiedza jest dość skromna, robiłem tylko monitorki na Teslach (kiedyś były w dziale konstrukcje jako "kolumny Marcina", potem robiłem jeszcze mały subwooferek band-pass 4th. Więc jak widać doświadczenie jest niewielkie a ja nie widzę potrzeby udzielania się na forum. Na DIY nie mam czasu ale za to w wolnej chwili przeglądam sobie posty, by wzbogacić swoją wiedzę -tak dla siebie.
Głównym powodem rejestracji był dostęp do zdjęć z działu konstrukcje.

Powrót