Dzisiaj będe podłączał. 3majcie kciuki
Ale ogólnie z wykonania wydają się całkiem całkiem. No tylko właśnie - co wykonanie a odsłuch .... Zobaczymy. Jak tylko coś konkretnego będzie w nich leciało i zdefiniuję to - zaraz siadam i piszę.
Pozdrawiam !
[ Dodano: 2008-11-21, 09:00 ]
Więc podłączone - na "chamca" skręcająć kable itd. ale to są wstępne odsłuchy. Sprzęt odsłuchowy : 2x15 W
No więc - dźwięk taki kierunkowy - przed kolumnami jest to coś, ale stanąć obok i już się wszystko psuje.
Wysokie - zamulone, czystość taka 1/4, brzmią trochę jak 10'letnie radyjko na baterie. Lecz coś tam słychać - to nie jest tak, że oddaje je na rzeź i koniec. Biorę pod uwagę cenę - po 8 zł/szt ! ! ! Więc jak na tą cenę - jestem w stanie wytrzymać i nawet pochwalić.
Średnie - słyszalne, lekko cofnięte, pół na pół naturalne, czasem krzykliwe. Czasem nachodzą też na inne pasma. Lecz ja je doceniam

Niskie - no i tu duża niespodzianka, bo gra to naprawdę przyjemnie ! Szybki, "skuteczny" basik, nie nachodzi na żadne pasma, ładnie tam sobie gra i daje niezły efekt. Po tak małych kolumnach nie spodziewałbym się takie "zamieszanka" :grin: Wiadomo, że brzmi to jak "pukaweczka", ale z czego to ma się wydobywać totalne mięso ? ? ? Ja sobie chwalę.
Sterefonia - i tu kolejna niespodzianka. Jednak kolumny muszą być przed nami - nie ma innej opcji. Sterefonia istnieje i całkiem przyjemnie się tego słucha.
Radzę podgłośnić sprzęt i zobaczyć, że te głośniki się nie gubią ! ! ! Przynajmniej u mnie, a starałem się czasem puszczać trochę rąbanki :lol:
8 zł/szt to dobrze wydane pieniądze. Biją na pewno satelity z tanich KD ( 500-600 zł). Zastanawiam się czy by większej partii nie kupić
Pozdrawiam !
P.S. wasik - za ile chcesz sprzedać i ile masz sztuk ? ? ?
[ Dodano: 2008-11-21, 09:03 ]
P.S.2. Ponowna poprawka - Te głośniki potrzebują wysokiego poziomu głośności, żeby się pokazać z jak najlepszej strony ! ! ! ! ! Radzę podkręcić volume i zobaczyć, że nie jest tak źle.