• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Mały subwoofer aktywny - jaki?

• Autor wątku Autor wątku McKansy
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

McKansy

Guest
Witam!

Mam mala wieze Philips'a MCM700 ktora radzi sie z moja muzyka, lecz chcialbym miec subwoofer, aby "zeszlo nizej". Zalezy mi na jego wielkosci - najlepiej jak najmniejszy. Musi spelniac wymagania: miekki, wolny, dlugi, bardzo niski bas, na mocy mi nie zalezy, poniewaz mam pokoj ok. 14m^2, mysle ze 100W wystarczy.

Chcialbym sub'a kupic! Oczywiscie nowy. Cena ok. 500zł
Prosilbym o podanie za czym sie rozgladac, jakie firmy itp.

Z gory dziekuje za odp.

Pozdrawiam!

Zapomnialem dodac, ze w wiezy nie mam wyjscia do sub'a. Musze miec sub, ktory ma INPUT i OUTPUT glosnikow.

Rozumiem. Zbudowac, to raczej nie dam rady - po prostu nie mam na to czasu. Czyli musze wydac troche wiecej kasy na cos lepszego.

Dzieki za porade!

McKansy napisał:
Zapomnialem dodac, ze w wiezy nie mam wyjscia do sub'a. Musze miec sub, ktory ma INPUT i OUTPUT glosnikow.
Wejście starczy, najlepiej wysokopoziomowe...
McKansy napisał:
Rozumiem. Zbudowac, to raczej nie dam rady - po prostu nie mam na to czasu. Czyli musze wydac troche wiecej kasy na cos lepszego.
Niech ktoś Ci na zamówienie zrobi.

McKansy, ta obudowa z aukcji pasuje prawie idealnie (przydaloby sie strojenie nizsze troche) i w dodatku jest super tania. kup to co napisalem a bedziesz mial fajnego suba i to dosc szybko ;)

Powrót