• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Malutka zabudówka Tweeterków :)

Reakcji
0
Mialo byc prosto, szybko, bez ceregieli i widochnych kabli :)

Jest to kawalek rurki PCV od umywalki Fi 50 mm. przod zostal obklejony czarna pończocha ktora wygrzebalem na strychu. Zaś cala rurka kremowym skajem.

W środek zostalo przerobione ( tak zeby weszlo ) i wklejone oryginalne mocowanie głośnika. Wszystko klejone klejem "cyjanopan"

W Bobie troche syf, wiec na to nie patrzcie ;P

A sie jeszcze pochwale :P
Nowa letnia gleba :P Na przodzie beda tez fele R13 :mrgreen:

no w sumie ladnie :), mogles to bardziej "wbic" w tapicerke tylko :)i tył tej obudowy sciąc pod kątem i skierowac odpowiednio :),
ale i tak jest calkiem calkiem :)

[ Dodano: 2007-03-28, 07:35 ]
siedzenia jeszcze obij taka kremowa skaja, bo jak narazie to te siedzenia mi stare autobusy przypominaja :)

albo sobie wsadz siedzenia z el koszt maly a fajnie sie jezdzi :) no i interesuje mnie to co tam na siedzeniu z tylu siedzi i czym jest napedzane :)

Siedzenia przejsciowo, docelowo kubly bimarco.
Z tylu za siedzeniem nie ma rewelacji, to tzlko tak narazie tam siedzi. 2 kolumnz na STX 18 SW napedzane wprost z radyjka.

a tak wogole jak juz robiles taki "tjuning" to mogles przy okazji zrobic deske rozdzielcza od nowa z wlokna szklanego i obic materialem, od razu samochod by jako tako wygladal, bo te zegary to pasuja tam jak....
... jak te kolumny za siedzeniami :)

hellrider, jestes pierwszy ale ja za to bede mial lepszy efekt :razz:
mozliwe ze dzisiaj skoncze nadawanie odpowiedniego ksztaltu...

hellrider, fajnie kapciuszki :lol: Niestety w środku nędza i rozpacz przez ten kompletnie nie pasujący kokpit. No ale, malucha albo się wyznaje, albo się nienawidzi :)

Srodek to zabawa. Po niedlugim czasie jak to zalozylem ( tapicerke ) stwierdzilem ze jest uciazliwa w uzytkowaniu i utrzymaniu... Teraz chce sobie te boczki i deske rozdzielcza obic tym czym sie kolumny estrdowe wyklada ( czarnym ) i bede mial spoko z tym ze sie brudzi czy cos..... Tylko narazie nie mam takiego materialu :(

hellrider, ja juz skonczylem.... ale jednego :roll: chwiowo fotki paskudnej jakosci z telefonu. na dniach dam lepsze w samochodzie...
zdjcie078os4.jpg

zdjcie079yz1.jpg

zdjcie080ft7.jpg

[ Dodano: 2007-03-30, 20:15 ]
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=e1273c50c3b46aa4
lepsza fotka. zapomnialem dodac ze malowanie jest tymczasowe i sroby rowniez

Powrót