garbusik88 napisał:
Fora nie są od tego, żeby ich Użytkownicy wróżyli z fusów... a przynajmniej to forum. diyaudio.pl nie zrzesza jasnowidzów
garbusik88 napisał:
nikt i tak nie ogarnia lepiej ode mnie
Tu byś się mocno zdziwił... pomyśl: jak zadam Ci pytanie jaką pojemność silnika ma moje auto, które sam zbudowałem i pokażę tylko zdjęcia to jak mi udzielisz odpowiedzi ? Zarządasz więcej informacji, bo po wyglądzie silnika nie oszacujesz jego pojemności skokowej, tak ? My też, żeby Ci pomóc potrzebujemy więcej informacji, tyle że Tobie się nie chce ich zebrać i liczysz na cud... takie rzeczy to tylko w Erze proszę Kolegi
garbusik88 napisał:
jakos ciekawe jak podac schemat czegos co bylo skladane wg "wlasnego pomyslu" a nie oryginalnego schematu...
Dobre pytanie, bo my (w przeciwieństwie do Ciebie) nawet nie możemy obejrzeć tego sprzętu, a Ty wymagasz żeby Ci schematy przesyłać. Zastanowiłeś się zanim sformułowałeś swoją "prośbę" ?
garbusik88 napisał:
obsluga tutaj jest czasem zenujaca..
No to pomyliłeś miejsca, bo forum to nie punkt usługowy tylko miejsce wymiany poglądów i informacji wśród Hobbystów, którzy gotowi są
pomagać (a nie usługiwać) innym. Chcesz być dobrze obsłużony to leć ze swoim sprzętem do serwisu RTV (nie zapomnij portfela z kasą) i módl się, żeby tam pracował jakiś elektronik z prawdziwego zdarzenia, a nie zwykły "podmieniacz części" (jak to niestety zwykle bywa).
Reasumując: albo uzupełnisz informacje na tyle, by można było Ci pomóc albo:
dolphin123 napisał:
Twój wątek zaraz wyląduje w koszu
P.S. Żenujący to jest brak taktu z Twojej strony.