Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Szczerze to juz mi sie nie chceZaraz Ci arwas wszycho napisze![]()
Niedawno gadałem z gościem z Wrześni to mówił że tereny zostały sprzedane a hale rozebrane. Zostały jakieś pojedyńcze budynki. I w tym wypadku do dawnej świetności to nie wróci...
Benek,
Byłem w lato ubiegłego roku. Czesto przejeżdzałem A2 i w końcu postanowiłem skęcieć do Wrześni.. . Nie trudno tego nie zauważyć, ogromny teren po rozbiórce budynków, tylko portiernia została jak byłemPytam jednego typa, a gdzie jest teraz Tonsil? Podał mi ten nowy adres. Natomiast ciekawy akcent nastąpił jak przejeżdzał przez miasto, zauważyłem osiedlowy sklepik "głośnik Tonsil". Wstąpiłem zobaczyć co mają, skład jednoosobowy, dziadek ok. 60 z czego 3/4 życia w tonsilu ;-)
W zwiazku z tym że głośniki były w dobrych cenach kupiłem parę sztuk i zabrakło mi kasy. Gość zamknął sklep i pojechaliśmy jego cieniasem do nabliższego bankomatu
Zabawa była przednia..
Wkrótce nie bedą już w stanie dopluć tak daleko bo wszystkie głosniki beda z Chin.