• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Materiał na maskownice do zadruku

Reakcji
0
Witam serdecznie.
Panowie, może macie jakieś pomysły. Potrzebuję zrobić maskownice w formie obrazu (zadrukowane) do zasłonięcia głośników wbudowanych w ścianę.
Klasyczny materiał do maskownic nie wydaje mi się dobrym pomysłem, choć mogę się mylić.
Możecie polecić jakąś alternatywę?

A wiesz, że musisz znaleźć drukarnię, gdzie drukują metodą sublimacyjną? Jak już znajdziesz to oni tam będą mieli pewnie wybór materiałów :)

A może jakaś firma, która robi panele akustyczne z nadrukami? Typu coś takiego: https://tukanaudio.pl/panele_z_nadrukiem/
Jak się wpisze w googla panele akustyczne z nadrukiem to sporo tego wyskakuje, a to nie powinien być problem zeby samą tkaninę z nadrukiem wysłali

zgłoś się do polskiej firmy HESU, robią sprzęt dla gitarzystów, charakterystycznym dla nich produktem jest właśnie nadruk na maskowice.

Powrót