• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

McIntosh fabryczne ca Subaru

Reakcji
0
Wczoraj do mojego znajomego ...firmy zajmującej się tuningiem trafiło japońskie Subaru Legacy biturbo :] . Ku mojemu zdziwieniu w środku radio od McIntosh'a :) Dziś pobiegłem tam z aparatem ..i są fotki.

Radio typowe dla maka. Identyczne ja cala seria domowa. Proste w formie ..chyba prościej nawet Becker nie potrafi ;) Pomijając samo radio to komplet głośników w tym aucie również pochodzi od tego samego producenta:) komplety głośników w drzwiach plus subwoofer w tylnej półce :)
nie dość ze w takim miejscu zamontowany to na dodatek po jednej ze stron i jest to owal 6x9 :) ewidentnie odcięty nisko. (nie ma możliwości zamontowania drugiego bo przetłoczenie i otwór montażowy jest tylko po jednej ze stron czyli po lewej auta).
Całość jak dla nabywcy samochodu gra przyjemnie i muzykalnie.

maczv2.jpg

mac1px0.jpg

mac2zj1.jpg

cieszy oko. :)

Mac w aucie to nie nowosc..
znam przynajmniej kilka klocków Maca które widziałem w autkach..
dla przykładu kilka fotek :

radyjko MX406
mc6.JPG

wzmacniacz MC420
outside1.jpg

bebech jego większego brata MC431
inside2.jpg

czy pikna obudowa 440ki:
outside1.jpg

spoko ...te co pokazujesz na fotach ok ale dwa din ? :)
btw ..nie dotarłem do wzmacniacza a jestem pewien ze jest gdzieś skitrany ;)

mozecie panowie napisac kilka zdan o tej firmie. bo niewiem czym tu sie podniecac :roll: (poza elegancka stylistyka)

Powrót