Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
R.E.Durka napisał:nie wiem czy wysyłka wchodzi w grę ale tu masz sklep internetowy gdzie tną na wymiar, frezują, oklejają itp:
http://stolarze.com.pl/
tam wytną na 100%benek161 napisał:No, nie ośmieszajcie się. Przecież macie tam Castoramę i Liroy Merlin tam bardzo ładnie przycinają na wymiar... :roll:
myślę że z 18 mm. nie powinno byc problemulklukasz napisał:a jak nie ma takiego grubego to można kupić dwa cieńsze i skleić...
Seba727 napisał:myślę że z 18 mm. nie powinno byc problemulklukasz napisał:a jak nie ma takiego grubego to można kupić dwa cieńsze i skleić...
no i co z tego skoro tam mają tylko wiór, HDF, i OSB :evil:benek161 napisał:No, nie ośmieszajcie się. Przecież macie tam Castoramę i Liroy Merlin tam bardzo ładnie przycinają na wymiar... :roll:
jest zupełnie odwrotniebenek161 napisał::shock: W Warszawie w każdej Castoramie i Liroy można kupić 16 i 19 MDF. A OBI?
no i co z tego, że trzeba kleić? Kup 2 szt i sklej. Tylko do wymiaru skrzyni dodaj 1 czy 2mm przecież to żadna różnica.ralfb napisał:W Leroy Merlin mają jedynie 10-12 mm - trzeba by sklejać