• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

MDF Łódź

• Autor wątku Autor wątku ralfb
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Reakcji
0
Orientuje się ktoś gdzie w Łodzi kupię docięty na wymiar (dokładnie) MDF najlepiej 18mm?

R.E.Durka napisał:
nie wiem czy wysyłka wchodzi w grę ale tu masz sklep internetowy gdzie tną na wymiar, frezują, oklejają itp:
http://stolarze.com.pl/

ja tam kiedyś chciałem kupić, z wysyłką nie ma problemu, tylko trzeba kupić cała płytę, oni ci wszystko dotną na wymiar ale za to co dostanie z całej płyty też musisz zapłacić...

No, nie ośmieszajcie się. Przecież macie tam Castoramę i Liroy Merlin tam bardzo ładnie przycinają na wymiar... :roll:

W castoramie na dziale drewno pracuje mój dobry kolega i nieraz go pytałem czy mają MDF - za każdym razem mówił, że nie mają - przed chwilą do niego dzwoniłem - nie ma w żadnej Casto w Łodzi

W Leroy Merlin mają jedynie 10-12 mm - trzeba by sklejać

benek161 napisał:
No, nie ośmieszajcie się. Przecież macie tam Castoramę i Liroy Merlin tam bardzo ładnie przycinają na wymiar... :roll:
no i co z tego skoro tam mają tylko wiór, HDF, i OSB :evil:

jest, znalazłem w Łodzi 19mm mdf, jak dobrze pójdzie to w sobotę śmigam złożyć zamówienie

benek161 napisał:
:shock: W Warszawie w każdej Castoramie i Liroy można kupić 16 i 19 MDF. A OBI?
jest zupełnie odwrotnie
mieszkam obok Liroya i w Arkadii mają tylko mdf 10mm

a właśnie w obi kupuję zawsze 19mm

ralfb napisał:
W Leroy Merlin mają jedynie 10-12 mm - trzeba by sklejać
no i co z tego, że trzeba kleić? Kup 2 szt i sklej. Tylko do wymiaru skrzyni dodaj 1 czy 2mm przecież to żadna różnica.

ralfb, a mógł bym zapytać gdzie znalazłeś bo też będę potrzebował a nie wiem gdzie się udać w Łodzi.

W Obi na Szparagowej mają - w/g informacji uzyskanej wczoraj jeszcze ponad 20m płyty 19mm.
Około 21 zł ma m.kw, tną z dokładnością do 1mm (pewnie standard)

Powrót