Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Kolor sobie zmień na light (na dole strony) i będzie podobnieZero przejrzystości,tragedia w stosunku do wersji poprzedniej.Gwóźdź do trumny.
Panie, czasy swietnosci for juz minely. To nie te czasy kiedy aktywnie sie udzielales.Zero przejrzystości,tragedia w stosunku do wersji poprzedniej.Gwóźdź do trumny.
Teraz się wyróżnia. (Nie musi być boldem, bo w tej wielkości jest mniej czytelny niż zwykły tekst. Kolor też zmieniłeś na bardziej fioletowy. Starałem się wybrać ten kolor bardziej w palecie serwisu, by nie mnożyć bytów ponad konieczność). Sprawdzałem inne kolory (szare i podobne do przycisków, ale to było gorsze albo mylące).Specjalnie dla Ciebie, sprawdź sobie.
Teraz się wyróżnia. (Nie musi być boldem, bo w tej wielkości jest mniej czytelny niż zwykły tekst. Kolor też zmieniłeś na bardziej fioletowy. Starałem się wybrać ten kolor bardziej w palecie serwisu, by nie mnożyć bytów ponad konieczność). Sprawdzałem inne kolory (szare i podobne do przycisków, ale to było gorsze albo mylące).
Dzięki.
Dzięki wielkie. Od razu widać, że jest coś nowego, albo tego jeszcze nie ma.Specjalnie dla Ciebie, sprawdź sobie.
Tak jak i oilclub.plDodam, że ten sam silnik ma forum ASR (o ile dobrze pamiętam).