• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Mikser audio

250zł to chyba nie dużo jak na sprzęt + soft, który jest w komplecie.
Ogólnie marka znana, są tu użytkownicy m.in. kart muzycznych i mikrofonów pomiarowych tej firmy.
Co to znaczy czy będzie dobrze kontrolować końcówkę?
Wyjście ma jedno ale stereo więc w czym problem?

No jak bym chciał podlaczyl 2 końcówki mocy to jak ?
Ogólnie o jakim mówisz sofcie? Sterowniki w zestawie koleś dołacza

Może rozwiń swoją myśl odnośnie dwóch końcówek, bo nie bardzo wiem co chcesz zrobić.

A tu cytat z opisu miksera:
It perfectly complements the included BEHRINGER B-DJ software
O ten soft mi chodziło.

Na stronie jest producenta jest trochę tego.
Już nie ważne. Muszę mieć crosover ale nie mam na razie 2 konćowke - tylko 1 w naprawie :D i nadstawki.
Jak uzbieram kasy to kupię drugi koniec i crosovver

koleś mi podesłał właśnie sterowniki, jest soft razem ze sterownikami więc chyba spoko - mikser już kupiłem :)

Jeśli za pieniądze, to poczytaj trochę o podstawach, bo jeśli nie wiesz jak połączyć dwie końcówki razem, no to przepraszam Ciebie bardzo...

Po za tym, widzisz jakie wyjścia ma ten mikser?
A jakie gniazda masz w końcówkach?
Tylko nie pisz że też RCA...

"Normalne" końcówki mocy mają wejścia CANON oraz JACK 6.3.

Do tego miksera potrzebował byś 2 di-boxy lub jednego podwójnego.

Ostatnia edycja:
Na razie mam tylko 1 końcówkę i to w naprawie. Myślałem, jeszcze nic nie postanowiłem.
A z tego co wyczytałem w internecie to trzeba mieć crossover aktywny który zapewni nam podział na nadstawki (1 końcówka) oraz na subwoofer (2 końcówka)

Powrót