• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Moderator 2019

Status
Ten wątek został zamknięty.

tomekk_

Woźny
Członek ekipy
Reakcji
109
Hej,

Potrzebuje akywnych moderatorów.
Nie ma duzo roboty, raz na czas cos trzeba ogarnac.

Proponuje mariana i LuSztiego - oboje kiedys byli, teraz sa czesto i marudza (o ile oni sami sie zgodza)

Czy moze ktos jeszcze chce, jacys aktywni chetni?
Posada bez pieniĄdzy, a czasem cos trzeba ogarnac hehe

Ostatnia edycja:
Myślę, że to dobry pomysł. Z swojej strony bym zarekomendował Pawel_Luk1 lub Oskar29.

Marian - człowiek legenda na forum , gość obeznany w temacie z nie jednego pieca chleb jadł, nie ugięty konstruktor etc etc ..
Ja jestem na tak :)
Marian na moderatora !

Oczywiście jeśli Luszti jest chętny to ja jestem na też na TAK .
Długo by tu było wymieniać zasługi Lusztiego dla forum , jest godzien posiadać władze moda :)

Wydaje mi się, że jak Marian i Luszti nie protestują to temat jest załatwiony. Pawel_Luk1 - zbyt skromny jesteś ;) Nadałbyś się do tego bardzo dobrze. Oskar29 - młode pokolenie tez powinno mieć prawo głosu ;)

Takich ludzi jak Luszti i Marian nam tu potrzeba. Fajnie, że się zgadzacie podjąć to trudne zadanie (bo już się bałem, że Luszti powie nie). ;)
Ja skorzystam z okazji i z tego miejsca chciałbym nominować Pogromcę Mitów, jego wkład w forum uważam za nieoceniony. Nie wiem, czy będzie się chciał podjąć, jednak uważam że na moce moderatora jak najbardziej zasługuje.

Pogromcę Mitów również uważam za jednego z najbardziej zaawansowanych konstruktorów na tym forum .
Oczywiście jest jeszcze parę osób które mają ogromną wiedzę na temat elektroakustyki i elektroniki ale nie będę już dalej do sładzał herbaty ;)
Co do Lusztiegio i Mariana to myślę że to dobra partia na Moda :)

Ok to jeszcze moze pteterycz i pogromca jak chce. Łukaszu? :)

Ostatnia edycja:
Na elektrodzie jest tyle roboty że nie wiadomo gdzie ręce włożyć :D
Też jestem za Pteteryczem i Pogromcą

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót